dimarts, 8 de març del 2016

TRUESDALE I McCARTHY JUNTS

Ja fa uns dies que l'actriu Melissa McCarthy va trencar el silenci després que diversos mitjans haguessin publicat que no participaria en l’especial de Gilmore Girls perquè estava ocupada amb altres projectes. Ella mateixa va explicar en el seu compte de Twitter que s'alegrava molt del retorn de la sèrie, però va aclarir que ningú li havia demanat en cap moment que tornés a representar el seu personatge. Això va decebre a alguns fans ja que no tornarem a veure a la Lorelai i la seva lleial amiga Sookie juntes.


Ahir va ser en Yanic Truesdale el qui va tornar l'esperança als fans. L'actor que representa al recepcionista antipàtic francès va penjar en el seu Instagram una imatge seva acompanyat per McCarthy amb el peu de foto: "Gran dinar i a posar-se al dia amb la meva vella amiga Melissa McCarthy, no es pot demanar més! No llegiu res més enllà".


Evidentment tot i les seves últimes paraules, tots els fans que desitgen que l'actriu torni a Stars Hollow han llegit més enllà i estan amb els dits creuats esperant a que la Netflix confirmi la seva presència en el renaixement de la sèrie.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada