dimecres, 20 de juny del 2018

SEGONA TEMPORADA DE 13 REASONS WHY, PER QUÈ?

Fa un mes que vaig veure el primer capítol de la segona temporada de 13 reasons why i em pregunto: Per què?
Perquè es fa una temporada sense que ningú hagi pensat ni una mica en l'argument. Fa 33 dies que es van estrenar els nous capítols i segueixo amb el mateix poc interés que el primer dia, es per això que he decidit deixar penjada la sèrie.



13 reasons why és un drama juvenil basat en un llibre. En realitat la primera temporada està basada en un llibre, la segona temporada no sé d'on l'han tret i la tercera a saber d'on coi sortirà. A Diana Son i Brian Yorkey no els hi han faltat escrúpols a l'hora d'improvisar un llarg i innecessari epíleg de la novel·la de Jay Asher.

La sèrie es centra en l'història del suïcidi de la Hannah Baker i les tretze raons, o més aviat les tretze persones, que s'amaguen darrere d'aquest tràgic fet. Netflix va estrenar la sèrie el 2017 amb un enorme èxit i la seva popularitat va arribar a tots els racons del planeta, sobretot entre el target dels adolescents. Es per això que els magnífics logaritmes secrets de Netflix van fer saltar totes les alarmes i deien: RENOVEU!

No tot pot estar en mans de les màquines, si no passa el que passa. La història de la segona temporada la sèrie s'ha centrat en l'ex de l'amic del veí del tercer de la Hannah Baker. En definitiva, una història que no importa a ningú.

Resultat d'imatges de 13 reasons why hannah

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada