diumenge, 22 de juliol del 2018

DADES AL·LUCINANTS DE L'ESTRENA DE GOOD DOCTOR

Aquesta setmana hi han hagut diversos canvis en la graella del dilluns. Després del final de "MasterChef" i "Allí abajo" de la setmana passada, les cadenes encaraven nous projectes per a l'època estival. Telecinco donava el tret de sortida a The Good Doctor, la sèrie mèdica de la ABC que arriba amb èxit en obert al estat espanyol. Va registrar un 19'1% i un 25'5% de share en els seus dos capítols d'estrena i lidera amb rotunditat la nit.
Curiosament el segon capítol no només va obtenir més share, sinó que també va aconseguir més espectadors davant la pantalla arribant així fins a la xifra de 3.543.000 persones davant del televisor mirant el canal de Mediaset. El capítol Monte Rushmore va ser el contingut més vist del vespre.


A Catalunya la creació de David Shore també va ser ho més vist del dia amb unes xifres al·lucinants. The Good Doctor va obtenir un 24'9% de share i 563.000 espectadors fent així que Telecinco passi a ser el segon canal més vist del dilluns, una posició que feia setmanes que no obtenia amb la seva programació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada