dilluns, 27 d’agost del 2018

S'ACABA THE BIG BANG THEORY

La sèrie dels científics més famosos de la petita pantalla conclourà la seva emissió després de més d'una dècada a la televisió. Així ho ha anunciat aquesta setmana la CBS.

En una declaració conjunta, Warner Bros. Televisión, CBS i Chuck Lorre Productions van dir: "Estem eternament agraïts als nostres seguidors pel seu recolzament a The Big Bang Theory durant les últimes dotze temporades. Nosaltres, juntament amb l'elenc, guionistes i l'equip, estem extremadament agraïts per l'èxit del programa  el nostre objectiu és oferir una temporada final, i el final de la sèrie que portarà a The Big Bang Theory a una clausura creativa èpica".

Imatge relacionada

Th Big Bang Theory és una de les comèdies actuals més populars que, a més, segueix sent una de les més rentables onze anys després de la seva estrena.

"The Big Bang Theory ha estat la sèrie definitòria de la seva generació" va dir Kelly Kahl, president de la CBS. "Tots nosaltres a la cadena ens sentim orgullosos d'aquesta sèrie que combina d'una manera única el geni creatiu, l'èxit de les qualificacions comercials, influència cultural i els personatges que s'han fet tant populars, que són fàcilment coneguts per un sol nom."

Imatge relacionada

La sèrie, que es va estrenar el 2007, ha rebut 52 nominacions als Emmy i ha obtingut 10 triomfs fins a la data. Quan s'emeti el seu episodi final el maig del 2019, Big Bang acabarà sent la sèrie multi-càmera de més llarga duració de la història de la televisió amb 279 capítols.

Segons informa Entertainment Weekly, Jim Parsons, actor que interpreta a Sheldon Cooper, volia abandonar la sèrie i el casi milió de dòlars de salari per capítol no ha sigut incentiu suficient per a seguir dos anys més com era la intenció de la cadena i l'estudi. I sense Parsons els productors no han volgut seguir endavant. Una decisió raonable degut a que el doctor Cooper és l'ànima de la sèrie.

Imatge relacionada

El personatge del físic conegut arreu del món li ha proporcionat a Parsons quatre Emmys, un Golden Globe i més diners dels que mai va arribar a imaginar. Però onze anys interpretant a un mateix personatge són molts, i l'actor porta temps compaginant la seva feina a la sitcom amb el cinema i el teatre, una se les seves grans passions. Ha aparegut en pel·lícules com Hidden Figures (per cert, molt recomanable) o obres de Broadway com The Boys in the Band. 

El mateix dia que es va fer pública  la notícia Mayim Bialik va penjar un vídeo al seu compte de Youtube on explica com ha rebut la notícia.


L'última temporada de The Big Bang Theory s'estrenarà el dilluns 24 de Setembre abans de passar la seva emissió a les nits de Dijous a partir del 27 de Setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada