dimecres, 7 de novembre del 2018

NEW AMSTERDAM I EL SEU PRINCIPI

Som-hi! Avui toca parlar de la segona novetat de la temporada que he vist. Es tracta de New Amsterdam, un drama mèdic de la NBC que es va estrenar el passat 25 de Setembre i des d'aleshores està liderant les nits dels dimarts.

La sèrie protagonitzada per Ryan Eggold (The Blacklist) tracta sobre un doctor que es converteix en director mèdic d'un dels hospitals públics més antics dels  Estats Units. El seu propòsit des del primer dia és reformar el centre de a d'alt a baix, saltant-se tots els temes burocràtics per tal de poder oferir un servei excepcional.

Imatge relacionada

ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL PRIMER CAPÍTOL DE NEW AMSTERDAM COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

New Amsterdam ha caigut en el parany que cauen la majoria de drames mèdics. Enlloc de representar un doctor amb molt de talent per a curar pacients han creat un mag que dóna la imatge de que tot és possible. El capítol comença amb el primer dia del Dr. Goodwin com a director mèdic de l'hospital, pel que es veu tots els treballadors es mostren escèptics i desanimats per la rutina de la feina. Aquí apareix el nostre protagonista preguntant: How can I help? (Com puc ajudar?). 


La primera vegada que sento la frase em sobta i crida l'atenció però a partir de la segona es converteix en un "claim" irritant que ens obliguen a escoltar en forma de bucle. La resta del capítol passa sense pena ni gloria, curen pacients, ens presenten nous personatges,...

Al final la cosa revifa. Veiem a en Max en una habitació de l'hospital que resulta ser on estava la seva germana quan va ingressar. Apareix la doctora Sharpe i explica perquè va deixar d'atendre als pacients i ens deixa anar una bomba: En Goodwin té càncer. Així que... How can I help?


Al capítol en general li donaria un aprovat just, com a molt si m'estiro un 6, però tot i així han aconseguit guanyar-me. Probablement no ara, però de cara a la sequera de nous capítols que hi ha per Nadal, no descarto reenganxar-m'hi. Per què els hi donaré una segona oportunitat? Primer pel final del episodi que ha estat del tot inesperat, segon perquè Ryan Eggold és un actoràs i tercer perquè hi ha un personatge que es diu Gemma!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada