dijous, 31 de gener del 2019

AUDIÈNCIES AMERICANES: GENER 2019

Avui toca veure que tal els hi ha anat a les sèries americanes el retorn després de vacances. Les primeres en tornar van ser The Big Bang Theory i Young Sheldon. Jim Parsons i companyia van ser líders de la nit amb un excel·lent 2'2 de rating i el petit va fer el que va poder amb 2 milions menys d'espectadors. La sorpresa del 3 de Gener va ser el retorn de The Blacklist que va aconseguir unes dades similars a la mitjana de la temporada anterior.

NCIS: Los Angeles va ser la següent en tornat i ho va fer en una nit complicada ja que es celebrava la gala dels Golden Globes que es va endur tota l'audiència. NCIS tampoc està de sort ja que no aconsegueix augmentar aquests 11 milions d'espectadors que li queden.

Imatge relacionada

El mateix dia tornava New Amsterdam sent la líder de la seva franja horària i per la Freeform s'estrenava Good Trouble amb una audiència acceptable de 0'41 milions d'espectadors. L'endemà era el torn de Modern Family que es desinflava i quedava en tercera posició amb gairebé cinc milions d'espectadors.

Les coses es posen interessants la setmana del 14 quan Bull va aconseguir aixecar les pèssimes dades de la CBS de la setmana anterior amb 0'8 de rating i The Good Doctor arrasava sent líder de la seva franja.

Resultat d'imatges de the good doctor 2x11

També bones notícies per a This is us que el 15 de Gener aconseguia arribar al 2% de rating, i el retorn de NCIS:New Orleans va quedar molt a prop de l'empat amb New Amsterdam.

Finalment els últims en estrenar capítols han sigut A Million Little Things que va obtenir 5.25 milions d'espectadors superant a Brooklyn Nine-nine, i Suits que es va quedar una mica baix amb tan sols 0.82 milions d'espectadors.

Resultat d'imatges de a million little things 1x11

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada