dimecres, 23 de gener del 2019

THE KOMINSKY METHOD I EL SEU PRINCIPI

Avui parlaré d'una sèrie que es va estrenar el 16 de Novembre de l'any passat però que gràcies als dos Golden Globes que ha guanyat ha tingut un repunt de popularitat. 

Es tracta de The Kominsky Method, una sèrie creada per Chuck Lorre, tot un personatge a Hollywood on se'l coneix com el rei de les sitcoms. Lorre ha creat i produït comèdies de gran èxit com poden ser Two and a Half Men, The Big Bang Theory, Mom o Roseanne.


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS! SI NO HAS VIST EL PRIMER CAPÍTOL DE THE KOMINSKY METHOD COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

La sèrie gira entorn a un professor de teatre que fa uns quants anys va ser un actor amb una mica d'èxit. El primer capítol potser és massa aviat per a jutjar però he de dir que no m'ha agradat. De nou una sèrie guardonada i aplaudida pels millors crítics que crec que no mereix tal ovació.

Per ser una comèdia crec que es poden comptar amb els dit d'una mà les vegades que m'he rigut, de fet ni tan sols era riure, era més aviat una mitja rialla. Com que el seu objectiu és divertir i no ho aconsegueix crec que és més que merescut un suspès. Però també he de dir que té alguna cosa que m'ha agradat. La relació entre en Kominsky i el seu agent em recorden una mica a la del Billy Mack i el seu agent a Love Actually, un bromance que dóna molt de joc. 

Imatge relacionada

Potser per acabar dient que és la millor sèrie de l'any hauré de veure la temprada sencera, però de moment la relació d'un professor liat amb la seva alumna em sembla un argument de sèrie juvenil, una primera cita en un hospital ja està massa vist....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada