dimecres, 6 de febrer del 2019

THE MARVELOUS MRS. MASIEL 2x04

Aquest any seguim amb les reviews de The Marvelous Mrs Maisel, tot i que en el que portem només n'he publicat una esperem que a partir d'ara tot vagi més rodat i cada quinze dies en pugi publicar una.


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL "WE'RE GOING TO THE CATSKILLS" DE THE MARVELOUS MRS MAISEL COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

Aquesta review la vull començar explicant una mica per sobre que són els Catskills. Pels qui heu tingut la sort d'estar a Nova York un estiu potser no sabeu que aquesta ciutat és un maleït forn durant els mesos de Juny, Juliol i Agost. De fet, actualment amb els aires condicionats i hi ha una temperatura similar a la del nucli de la Terra, fa 50 anys en l'època de Mrs Maisel, era inaguantable. 

Es per això que tota la gent de be de la ciutat fugia cap a una zona al nord de Nova York, rodejada de muntanyes, i amb temperatures notablement més baixes. En concret, la majoria dels càmpings i hotels els ocupaven alemanys i families jueves, és per això que es va fer tant popular aquesta zona.


En aquest capítol veiem com la Midge i família marxen als Catskills de vacances durant dos mesos, dos llargs mesos si li pregunteu a la Susie. De fet es fan molt llargs ja que és una hora sencera sense un trist monòleg de la Mrs Maisel, i m'he adonat que no m'agraden els capítols sense stand up.

L'única part bona ha sigut que per fi hem conegut al personatge de Zachary Levi, un pretendent de la Midge que tot i ser un personatge interessant trobo que no li cassa gens amb la protagonista, com a mínim no com a parella.


Probablement hagi estat el capítol més fluix de la temporada i de nou és un capítol dirigit per Daniel Palladino. De debò que no li vull pillar més mania a aquest home, però tant debò el proper capítol estigui en mans de l'Amy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada