dimecres, 6 de març del 2019

A MILLION LITTLE THINGS 1x17

La setmana passada als Estats Units es va emetre l'últim capítol de la primera temporada de A Million Little Things. La sèrie de James Roday va acabar aplegant 5.26 milions d'espectadors darrere les pantalles per acomiadar la temporada.


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL "GOODBYE" DE A MILLION LITTLE THINGS COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

Per fi sabem qui és la famosa Barbara Morgan! La parella del company de pis d'en Jon a la universitat. Però el gran misteri no era qui saber de qui es tractava, si no d'esbrinar perquè tenia relació amb ella.

En Jon i en Dave (el company de pis) tenien bitllets d'avió per el vol 11 d'American Airlines que sortia de Boston l'11 de  setembre del 2001 i en Jon va perdre el vol perquè es va queda entretingut a les botigues de l'aeroport. El vol era el que es va estavellar contra les Torres Bessones i el càrrec de consciencia l'ha acompanyat tot aquest temps.


Al final ha resultat que el suïcidi d'en Jon no era degut a cap dels problemes familiars ni de feina que tenia. Els guionistes han decidit tancar la trama amb un gir que no m'esperava però que a la vegada deixa desconcertant la següent temporada on probablement el tema central sigui el fill de l'Eddie i la Delilah.

Crec que la sèrie ha demostrat ser una de les millors estrenes de la ABC d'aquesta temporada però tancant així l'única trama d'intriga que tenien poden caure en el parany d'esdevenir un culebrot més de la graella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada