dimecres, 20 de març del 2019

STEP UP: HIGH WATER 1x10

Aquesta setmana s'estrena a Youtube la segona temporada de Step Up: High Water i fins ahir teniem temps de veure la primera completa de forma gratuita i a partir d'avui està disponible la nova entrega. 

Youtube Premium ha optat per copiar a la seva principal contrincant i ocultar les dades d'audiència dels seus vídeos de pagament, però degut al poc ressò que ha tingut la sèrie podem deduir que no ha estat gaire elevada.


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL 10 DE STEP UP: HIGH WATER COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

Feia temps que buscava una sèrie a l'estil Hellcats i ja l'he trobat. Step Up segur que no passarà a la història per ser la millors sèrie de la seva època, però és un drama juvenil diferent.Tota la temporada ha estat plena d'actuacions excel·lents i tot i que no té pinta a ser una sèrie amb molta longevitat ens haurà deixat uns quants balls meravellosos pel camí.

Aquest últim capítol es centra bàsicament al càsting per a formar part de la gira internacional d'en Sage Odom. Quatre ballarins de High Water podran marxar de gira amb l'equip professional mentre la resta hauran de seguir treballant per assolir els seus somnis. Quan en Tal, la Poppy i en Davis entren al teatre descobreixen que la Odalie i el Dondre ja formen part de l'equip del cantant, però aquí tothom li resta importància a que ho hagin mantingut en secret.


Comencen les audicions i no sembla que no hi hagi cap mena de dubte que els nostres protagonistes aconseguiran una de les places. Tots tres fan una actuació brillant així que quan en Sage diu que en Davis formarà part del grup de ballarins, ningú es sorpren, haver-se passat la setmana practicant amb la Odalie ha tingut la seva recompensa. A continuació, diuen els noms de dos joves que no coneixem de res, i de sobte només queda una plaça i dos ballarins.


Al final la Poppy resulta ser l'afortunada, fins i tot el King obté una oferta de treball per aquest tour. Básicament tot quisqui marxa menys els bessons. Una anirà a la universitat gràcies als diners que li ha donat el seu tiet i que té tota la pinta que ha obtingut pel ser pare, i ell per fi s'ha decidit a perseguir el seu amor fins a San Francisco.

Quan ja semblava que teniem el futur d'aquests joves decidit, en Davis rep una trucada que l'informa que ha aconseguit la custòdia del seu germà petit, però això implica un canvi de pla, no pot anar-se'n de gira i ha de cedir el seu lloc a en Tal, qui per cert està dient-li al seu xicot que se'n va a viure amb ell.


Finalment tenim la trama dels adults. La directora va a deixar les coses clares al pare d'en Rigo, però les coses es posen lletges i ella acaba mig ofegada en les mans del gàngster. Buscant la manera de salvar-se la dona agafa una pistola i dispara.

La temporada acaba amb un cliff-hanger preocupant ja que la Collette és un dels meus personatges preferits i no sé si m'agradaria que la propera temporada la borressin del mapa. 
Pel que fa als balls, no ha estat un dels capítols més impactants, però els solos han estat molt bé. I sobre la història crec que queden moltes preguntes per fer-se i moltes per respondre. La més evident és si la Janelle continuarà en la propera temporada, o si en Tal seguirà amb el noi. Si em pregunteu a mi, millor que no.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada