dimecres, 27 de març del 2019

SUITS 8x16

Aquesta setmana s'ha acabat la vuitena temporada de Suits doblada al castellà. Tot i que en la seva emissió regular no ha obtingut gaire repercussió, els qui no l'heu pogut seguir pel canal el proper 4 d'Abril s'estrenen els capítols de la segona part de la vuitena temporada per Netflix.


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL 'MANAGING PARTNER' DE SUITS COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

En aquest capítol veiem com la meravellosa Donna comet un error i tant en Harvey com el Louis es llencen per a protegir-la, com no podia ser d'altra manera. Tot el capítol gira entorn al judici. En Harvey demana a en Thomas que menteixi davant del comitè ètic i el culpi a ell, fet que fa que l'home es pregunti perquè està disposat a perdre-ho tot per la seva xicota.

Al final en Zane acaba salvant el cul a tots i en Harvey ho vol celebrar però no troba amb qui. Tant en Robert com l'Alex prefereixen celebrar-ho amb les seves respectives parelles que amb una hamburguesa i en Harvey. 


Així que acaba xerrant amb la Samantha qui acaba de perdre el seu mentor, la persona amb la que sempre ha compartit les seves victòries i derrotes, és aleshores quan a l'advocat se li encén una llumeta i marxa corrent de les oficines.

I per fi el moment que portàvem 8 temporades esperant, un Harvey desbocat apareix a la porta del apartament de la Donna i no fa falta dir res, un petit pas enrere per a deixar-lo entrar ho diu tot. Love is Mystical de Cold war kids sona mentre els meus dos personatges preferits es petonegen com si res més importés.


Amb l'inici d'aquesta segona part de la vuitena temporada vaig escriure que no sabia veure la relació Robert - Harvey i que l'única parella que podia salvar la sèrie eren la Donna i en Harvey. Bé, estem a tocar del final de Suits i la química que hi havia entre aquests dos havia d'explotar tard o d'hora. La novena temporada promet. El personatge que em feia nosa ha desaparegut i espero que ells dos siguin el centre d'atenció de tots els capítols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada