dimecres, 13 de març del 2019

THE GOOD DOCTOR 2x18

Aquest dilluns a la ABC s'ha emès l'últim capítol de la segona temporada de The Good Doctor. El capítol en qüestió va aconseguir una pujada de tres dècimes que va fer assolir una quota de pantalla de 1'4 sent líder indiscutible de la nit. 


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL 'TRAMPOLINE' DE THE GOOD DOCTOR COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

La setmana passada ens deixaven amb en Shaun acomiadat de l'hospital després d'haver tingut un atac mentre cridava al director de l'hospital "Sóc un cirurgià". Sota el meu punt de vista les últimes escenes eren una obra mestra i una de les millors actuacions de Freddie Highmore que va estar impecable. Bàsicament el capítol "Breakdown" va ser de 10, és per això que esperava que el d'aquesta setmana fos d'11, i heus aquí la meva decepció.


En general ha estat un capítol normalet. Així com a la season finale passada apostaven per donar-li un toc de drama a la sèrie mentre anunciaven que el doctor Glassman tenia càncer i veiem com en Shaun no trobava la manera d'acceptar-ho, aquesta vegada han apostat pel romanticisme. 

Comencem per la Lim i el Melendez. La seva relació ha anat creixent al llarg dels últims capítols i tard o d'hora havien de fer pública la seva relació, però de debò calia taaaaaaant protagonisme? L'escena del petó sembla que siguin Romeo i Julieta, i mentre tant nosaltres esperant a veure quan començaven a aparèixer els focs d'artifici i tots dos començaven a flotar.


Segona parella en declarar el seu amor ha sigut el Dr. Glassman i la Debbie. Després del capítol de la setmana passada ja m'esperava algun que altre gest romàntic, a ser possible amb un diàleg una mica embafador pel mig. Una declaració de matrimoni no se'm havia ni passat pel cap, i de moment per molt que li doni voltes no sé com fer-la quadrar amb la resta de la història.


I pel final tenim al nostre estimat Shaun, que després de la conversa que manté amb la Claire em començo a fer una pel·lícula que li demanarà per sortir a la Lea, i en l'escena de l'apartament sembla que ella també ho cregui, però de sobte marxa i penso que potser va a l'hospital a demanar-li a la Claire, però tampoc. De sobte apareix a una casa que no coneixem i obre la porta la Carly a la qui pràcticament no coneixem, i sí és cert que sempre s'ha portat bé amb en Shaun, però és suficient com per a justificar que el noi s'hagi quedat enamorat?


En conclusió, aquesta ha estat una temporada d'alts i baixos i em sap greu que després d'un capítol tant brillant com l'anterior en vingui un que passi sense pena ni glòria, i a sobre sigui l'últim fins la temporada que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada