dimecres, 10 d’abril del 2019

ABBY'S I EL SEU PRINCIPI

Després de Good Trouble i The Kominsky Method avui toca parlar de la nova sitcom de la NBC. Abby's es va estrenar el passat 28 de Març amb una audiència bastant discreta de 2,6 milions d'espectadors.


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL PRIMER CAPÍTOL DE ABBY'S COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

Tinc la sensació que últimament no estic de sort. Aquest any totes les sèries noves que miro són avorrides o no aporten res de nou. A Good Trouble i The Kominsky Method ara cal afegir-hi Abby's, una compedia que et fa tirar enrrere 20 anys i no ho dic com a cosa positiva.

La sèrie parteix de idea que moltes altres sèries han explorat, un grup d'amics i un bar. Cheers, How I Met your mother, fins i tot Friends encaixen en aquesta descripció i han aconseguit crear sèries icòniques, però la comèdia protagonitzada per Natalie Morales no tindrà aquesta sort.

Tot comença quan la arrendatària de la casa de l'Abby es mor i per sorpresa es presenta el nou propietari i descobreix que ha fet un bar clandestí al jardí que no compleix absolutament cap norma ni té cap permís. A partir d'aquí són 20 minuts d'acudits més que previsibles i alguns d'ells crec que estic sent molt benevolent anomenant-los acudits perquè no tenen ni la més mínima gràcia.


Us diria que és la típica sèrie per a posar de marató a les tardes que no es té res a fer, però millor gasteu les hores mirant una altra cosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada