dimecres, 3 d’abril del 2019

THIS IS US 3x18

The Good Doctor, Suits i ara This is us. Les sèries van acabant les seves respectives temporades i ens deixen amb l'ai al cor. Ahir al vespre va ser el torn de la sèrie de Mandy Moore i Milo Ventimiglia que es va acomiadar del públic americà amb molt bones dades d'audiència.

El final de temporada de la sèrie de la NBC va aconseguir que remuntés dues dècimes, quedant en un 1'8 de quota de pantalla, fet que li va servir per a augmentar la diferència respecte al FBI (la sèrie de la CBS). Amb aquestes bones dades de rating clarament va ser l'emissió més vista de la seva franja horària amb 8'05 milions d'espectadors.


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL "HER" DE THIS IS US COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

Crec que This Is Us ens té acostumats a finals molt més dramàtics que el d'aquesta temporada. Al principi de temporada (molt al principi, jo gairebé ni me'n recordava) ens van mostrar un flashforward on veiem que un dels Pearsons estava malalt. I en aquest capítol després de 30 minuts marejant la perdiu per a dir-nos que en Randall i família viuran junts i feliços a Philadelphia, arribem a l'escena de l'inici de temporada.


Veiem com el futur Randall, Toby i altres membres de la familia Pearson es reuneixen per a veure a la Rebecca. La sorpresa està en que quan entra a l'habitació per a saludar a la seva mare, es el Nicky el qui està al seu costat.

Però anem a pams. Primer en Kevin. En el capítol anterior la Zoe deixava anar al bomba que no volia ser mare i en Kevin va quedar tocat. Tot i que mai s'ho ha plantejat de forma seria és fàcil de veure que ell si que vol ser pare, i després d'adonar-se'n la xicota decideix acabar amb la relació. Pel que veiem en el flashforward al final acabarà sent-ho, però no amb ella al seu costat. Ha estat una pena que aquesta relació acabi perquè m'encantava el personatge de la Zoe i estava enamorada dels seus pentinats.


En el flashforward no apareix la Kate, però si que veiem en Toby dient que ha parlat amb en Jack i "ells" estan de camí. Creuem dits per a que sigui la Kate i el seu fill.

Però la major sorpresa, com he dit abans, la tenim amb la Rebecca. La mare dels Pearson està molt malalta al llit i acompanyada per en Nicky i no es diu res del Miguel. 


Com a final una mica sec però tenim tants mesos per endavant per a crear teories. En resum aquesta temporada m'ha semblat una mica fluixa. Així com al principi sembla que tenien clar cap a on ens volien dirigir i com ens volien sorprendre, en aquesta entrega he tingut la sensació que anaven obrint trames i tancant segons d'on venia el vent. Aquest flashforward n'és un clar exemple, jo pràcticament ni recordava com era aquesta escena, de fet sé que la Kate estava separada d'en Tedy però no recordo suficient com per a llançar teories, ha passat massa temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada