dimecres, 24 de juliol del 2019

SUITS 9x01

Avui toca comentar l'inici d'un final. El primer capítol de l'última temporada de Suits. A final de març escrivia "La novena temporada promet". Ara toca veure si anava errada.


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL "EVERYTHING'S CHANGED" DE SUITS COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

El capítol comença d'una forma predictible. En Harvey i la Donna estan junts i han d'aclarir com es comportaran davant de la resta del bufet, no sense abans fer un parell de bromes sobre el que els hi han dit als seus amics i confidents (Mike i Rachel).

La primera pillada arriba ràpid, en Louis es presenta a l'apartament de la Donna a primera hora del matí, sort que el pobre innocent no se n'adona i es munta una pel·lícula sobre que han estat treballant junts tota la nit.


Les coses al bufet es van complicant, la marxa d'en Robert està resultant més difícil del que havien planejat. Tot esclata quan la Samantha s'assabenta que en Harvey la va deixar tirada per anar a casa la Donna, la persona culpable de que en Robert ja no hi sigui. 

Així que el que tots estàvem esperant succeeix, després de molt fardar dels seus coneixements de boxa per fi pugen al ring.


I acabem el capítol amb el Harvey més romàntic. Tot i que en Mike i la Rachel han marxat, és obvi que ningú els ha oblidat. En Harvey porta a la Donna a l'antic apartament de la parella. Allà dempeus a la que havia estat la casa dels seus amics l'advocat li explica a la Donna que ha estat pagant el lloguer sota un pseudònim amb l'esperança que un dia tornessin. I el nom que utilita? El del noi que no es va presentar a la entrevista el dia que va conèixer en Mike.


En conclusió, molt bon inici de temporada. En la majoria de sèries quan un actor/actriu abandona el vaixell tothom sembla oblidar-se del seu personatge. M'agrada que a Suits ja fa més d'una temporada que en Mike i la Rachel van marxar però segueixen presents d'una forma especial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada