divendres, 31 de gener del 2020

AUDIÈNCIES AMERICANES: GENER 2020

Aquest mes és mes de tornades. Toca veure com els han posat les vacances de Nadal a les sèries americanes. Aquest descans ha servit per agafar aire i continuar amb més forces o per acabar d'enfonsar-se?

La primera en tornar va ser NCIS: LA i ho va fer la nit de reis amb una baixada important d'audiència. L'endemà era el torn de Bull i la cosa no va anar gaire millor. La sèrie de Michael Weatherly va ser la tercera opció per darrere de l'estrena de Manifest.

Resultat d'imatges per a "bull tv series 2020""

El dia 7 ja arribaven bones notícies. NCIS aconseguia empatar amb Ellen's Game of Games i anotava la segona millor dada d'audiència de la nit amb 10.280.000. El dimecres 8 retornava Modern Family que ha diferència de totes les sèries mencionades anteriorment aquesta si que li ha anat de meravella les vacances de Nadal. El capítol "The Prescott" va aconseguir 2 milions d'espectadors més que l'últim que s'havia emès i s'ha convertit en el capítol més vist de la temporada aconseguint una audiència que no veia des del 2017.

Per tancar la primera setmana acabem amb Young Sheldon. La sitcom va tenir una lleugera baixada d'audiència però es manté en la segona opció de la seva franja horaria.

La setmana del 13 de gener torna The Good Doctor amb unes dades més baixes del que són habituals per la sèrie. Perd una dècima de rating i baixa en un milió el número d'espectadors. 

Resultat d'imatges per a "good doctor 2020""

Tot i aquest programa revelació "Jeopardy! The Greatest of all time" que arrasa amb les nits de dilluns la ABC no aconsegueix mantenir l'audiència. La franja de les 9 la guanya This Is Us amb un 1.4 de rating. New Amsterdam tampoc sap mantenir l'èxit de la seva telonera i queda en segona posició però amb un rating molt empatat amb FBI: Most wanted. Veurem com avança això.

Resultat d'imatges per a "this is us 2020""

Good Trouble tot i ser d'un canal minoritari i això ja sabem que implica unes audiències molt baixes obté unes dades dolentíssimes. Amb 0.25 milions d'espectadors el dia d'estrena d'aquesta segona part de la temporada obté un dels seus pitjors resultats.

Finalment tenim l'estrena de A Million Little Things. La sèrie de la ABC manté l'audiència i és líder en la seva franja horaria.
Resultat d'imatges per a "million little things 2020""

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada