dimecres, 8 de gener del 2020

SPINNING OUT I EL SEU PRINCIPI

Per començar l'any Netflix ha estrena la sèrie Spinning Out, un drama juvenil sobre una prometedora patinadora que està a punt de penjar les botes després d'una caiguda a un campionat.

Resultat d'imatges de spinning out poster

ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL PRIMER CAPÍTOL DE "SPINNING OUT" COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

El resum és que no està gens malament per matar una tarda. Spinning Out està una mica entre drama juvenil i suspens psicològic. La sèrie intenta ser un "Black Swan" i evidentment queda molt lluny de la nominació a l'Oscar que va obtenir la pel·lícula de la Natalie Portman. 

La part de drama juvenil és una mica com en totes les pel·lícules de dissabte per la tarda. Ens presenten a la protagonista, la Kat, que està a punt de penjar les botes, i apareix en Justin, un noi guapo, cregut i que necessita una parella per poder competir. Des de l'inici es sap que acabaran patinat junts i enamorats.


El que vindria a ser la part de suspens psicològic és el que aporta una nota diferent a la sèrie. Tant la mare com la Kat són bipolars. A una la malaltia fa que es descontroli sovint, mentre l'altra aparentment ho té més controlat. Probablement això doni un joc durant el que queda de temporada.

Una de les coses que cal aplaudir és que es nota que hi ha una persona entesa en patinatge al darrere i és d'agrair. Cansa molt veure pel·lícules i sèries (Ice Castles, Soy Luna) on sempre es repeteixen els mateixos salts o fan coses senzilles però visualment molt impactants per fer veure que són campions del món. Samantha S. Stratton és la creadora de la sèrie i també havia estat patinadora i evita totes aquestes incoherències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada