dimecres, 26 de febrer del 2020

SPINNING OUT I EL SEU FINAL

Ara que ja sabem que la sèrie no continuarà és un bon moment per publicar què en penso del seu últim capítol i de la temporada en general.


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST L'ÚLTIM CAPÍTOL DE SPINNING OUT COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

La sèrie continua amb el mateix esperit que el primer capítol. No està malament per matar una tarda, tot i que potser necessiteu més d'una perquè els capítols són una mica més llargs del que ens tenen acostumats.

El final de la Kat i el Justin estava cantat des del principi. Evidentment acaben junts després que ella li declari els seu amor i que digui que des del dia que li va dir que no la deixaria caure es va enamorar d'ell. Primers del programa curt del campionat i tot i que no surt el resultat final de la competició, podem deduir que queden primeríssims.


La història de la germana suposo que era per afegir una part de drama i mal rotllo i igualar una mica els personatges. La mare i la Kat tenen bipolaritat, doncs posem una relació amb un iaio per tal que no sembli la filla fantàstica. 
Al llarg de la temporada han estat centrant aquest personatge en explicar com és viure amb dues persones que pateixen aquesta malaltia i fer visible com no només afecta al malalt, sinó que també ho fa al seu entorn. Em semblava súper interessant el que aportava aquest personatge perquè és cert que les sèries no acostumen a posar aquest punt de vista. El canvi a l'últim capítol de centrar-ho amb la relació amb el fisio l'he vist absolutament innecessari.


I la trama que s'ha vist més afectada per la cancel·lació de la sèrie és la de la mare amb en Mitch. Veiem com a l'inici del capítol la Carol li posa les banyes, l'única cosa que ell no pot perdonar i que ho sabem des de que coneixem la seva història. El remordiment evident de la Carol que només veu l'espectador i la reacció d'en Mitch ens deixen amb la intriga de com hauria estat una segona temporada.


I ara toca esperar asseguda a que tornin a fer una sèrie sobre patinatge que mostri la realitat del món sobre gel o quatre rodes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada