dimecres, 25 de març del 2020

HIGH SCHOOL MUSICAL: THE SERIES I EL SEU PRINCIPI

Hi ha moltes sèries dins del catàleg de Disney+. The Mandalorian probablement era l'estrena més esperada, però la gent de la meva generació tenim una altra que li he posat l'ull a sobre: High School Musical The series.


Zac Efron i Vanessa Hudgens ens van robar el cor quan erem més febles i van fer que ens aprenguéssim de memòria totes les cançons de la peli que encara ara recordem a la perfecció.



High School Musical: The Musical: The Series | Disney+ Originals

ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST "THE AUDITIONS" DE HIGH SCHOOL MUSICAL, COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS EL ALTRES PODEU CONTINUAR.

Crec que som molts joves els qui encara de tant en tant recordem les cançons d'aquella trilogia que ens va marcar l'adolescència. Aquest em sembla motiu suficient per fer un cop d'ull al primer capítol d'aquest remake que ha fet Disney. Probablement un altre motiu de pes ha estat el confinament i que les 24 hores que té el dia s'han de matar l'alguna forma.



A nivell spin-off està ben trobat. L'escenari és el mateix institut on es van rodar les pel·lícules originals, la banda sonora barreja cançons de High School Musical amb noves obres i en resum juguen bastant bé la part nostàlgica amb la novetat.

La sèrie en si tracta d'una directora de teatre, fan de la tv movie, que vol recrear-la com a obra per a aquest semestre. Els personatges entren en joc fent bromes sobre la pel·lícula, els cabells de Zac Efron, la trama romàntica... També es de valorar positivament que no hi ha 6 protagonistes clars que es puguin comparar amb els 6 que hi havia a les pelis. Així aconsegueixen evitar les comparacions odioses que sempre apareixen amb aquests reboots. La veritat és tant guionistes com el director que han aconseguit escapar de molts mecanismes que s'utilitzen habitualment en aquest estil de "remakes".  



High School Musical: The Musical: The Series – Episodio 1 – YouRocket

A nivell general la sèrie, doncs ves... Una mica sosa, neutra, sense contingut, seguint l'estil Glee però sense entrar en cap tema que els pugui dur cua. Suposo que veure una producció  que va dirigia a un públic que li dupliques l'edat tampoc ajuda a ser objectiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada