dimecres, 18 de març del 2020

SCRUBS 5x12

Avui parlaré d'un capítol que es va estrenar el 28 de Febrer del 2006. Podria semblar que està una mica passat de moda però aquesta setmana ha estat trending tòpic als Estats Units. Es tracta de My Cabbage, el dotzè capítol de la cinquena temporada de Scrubs.

Resultat d'imatges per a "scrubs season 5 poster"

ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL "MY CABBAGE" DE SCRUBS COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

El capítol tracta de com en J.D. és incapaç d'acomiadar el seu intern preferit que resulta ser el més inepte de l'hospital. Com tot capítol de Scrubs el seu punt fort es que ens fa sentir identificats amb la situació i això sempre ajuda a que nosaltres com a audiència connectem amb la sèrie. No obstant no és aquesta la part del capítol que ha fet que tothom es senti identificat i s'hagi tornat viral (hehehe, perdó pel joc de paraules).

L'èxit d'aquest capítol en els temps que corren és gràcies a una escena on el Dr Kelso explica que la primera causa de mortalitat en un hospital són les infeccions. Amb ganes de crear pànic al conserge explica amb quina rapidesa es poden escampar entre la població. Amb 20 segons que estan els dos observant la sala d'espera poden veure com ja tenen 5 infectats.


Al final del capítol veiem com l'intern, tot i la seva bona voluntat quan recull un mocador de terra i se'n va a acomiadar-se d'una de les pacients, acaba obrant malament i passant-li el virus a una senyora que just li acabaven de donar l'alta.


Tal i com estan les coses ara mateix on el confinament és extremadament necessari aquest capítol ha ajudat a il·lustrar com per molt bona intenció que tinguem o encara que considerem que no es tant greu, es necessari que seguim les indicacions que se'ns donen. Les xarxes socials han convertit aquest capítol el tendència gràcies a com explica la facilitat amb la que s'escampa el virus i com amb la distància social, rentar-se les mans i seguir els consells dels òrgans de salut públics poden parar aquesta pandèmia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada