diumenge, 31 de maig del 2020

AUDIÈNCIES AMERICANES: MAIG 2020

El post sobre les audiències americanes d'aquest mes és limitarà a parlar de The Blacklist. Estem a mes de maig, això vol dir que moltes sèries ja han acabat les seves temporades. A aquest fet li hem de sumar una pandèmia mundial que ha afectat a les gravacions de moltes sèries i que ha causat que haguessin d'acabar la temporada abans d'hora. Així acabem en un mes desert de novetats on l'única sèrie del blog que ha estrenat capítols ha estat The Blacklist.

The Blacklist recap: Season 7 finale | EW.com

La sèrie de James Spader ha marxat amb una baixada d'audiència. L'Abril el va superar amb gairebé 5 milions d'espectadors per capítol i en l'últim capítol de la temporada amb prou esforços va aconseguir 4 milions. Es tracta d'un capítol especial que barrejava escenes que s'havien gravat abans de la quarantena amb escenes d'animació. Pel que sembla aquest mix no va agradar al públic ja que va ser  la tercera opció de la seva franja horària amb un 0,5 de rating.

Si comparem els resultats de The Blacklist d'aquest mes amb la season finale de la temporada passada la diferència és notable. L'últim capítol de la sisena temporada va liderar amb un 0.6 de rating.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada