divendres, 19 de juny del 2020

BRAFF I FAISON MOSTREN INTERÈS PER UN RETORN DE SCRUBS

Scrubs va acabar fa més de 10 anys, però diversos esdeveniments han fet que la sèrie torni a estar de moda. A l'inici de la quarantena ja vaig parlar sobre el capítol "My cabbage" i com s'havia convertit en tendència per explicar com es propaga el Covid. També la durant la quarantena els seus dos protagonistes han començat un podcast, que recomano molt, on tornen a veure la sèrie i comenten els capítols amb anècdotes, històries entre bambolines i convidats especials.

Sigui com sigui la sitcom hospitalària està en boca de molta gent, i els seus fans (entre els quals es troba Zach Braff i Donald Faison) ja estan demanant un revival.

Aww, 'Scrubs' Faves Zach Braff & Donald Faison Celebrated Xmas ...

En el podcast "Fake Doctors, Real Friends" els dos actors han expressat la seva esperança en que Scrubs torni en algun moment en forma de pel·lícula. Aquesta decisió actualment depen de Disney. La sèrie era original de la NBC però va acabar emetent les seves últimes temporades a la ABC que ara mateix és propietat del grup Walt Disney Television.

Braff, l'actor que interpretava a en JD, ha citat a Psych com a exemple. La sèrie de la USA Network va acabar la seva vuitena temporada el 2014 i des d'aleshores ha estrenat dues pel·lícules de bastant èxit. També mencionava que per a dur a terme un retorn en condicions haurien de comptar si o si amb Bill Lawrence, el creador de la sitcom.

Amazon.com: Watch Psych: the Movie | Prime Video
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada