dimarts, 2 de juny del 2020

TORNEN ELS DOBLATGES

Degut a l'estat d'alarma les gravacions de doblatges de les sèries van quedar aturades d'un dia per l'altre. Ara, a mesura que anem avançant de fases, els actors de doblatge poden tornar a la seva feina i les cadenes  a poc a poc recuperen les sèries que havien deixat a mitges.

Aquí us deixo el calendari de retorn de sèries d'aquest mes:


2 de Juny
FOX recupera la sèries NCIS: Los Angeles en el seu horari habitual de les deu de la nit pel capítol "Alsiyadun" que és el setzè de la temporada actual. Bull continua a les 22.45h en el seu canal germà Fox Life amb "La Mujer Invisible", el capítol 4x17.


3 de Juny
Torna l'onzena i última temporada de Modern Family. La sitcom s'estrena pels dos canals que tenen els seus drets d'imatge: NEOX i FOX.

5 de Juny
El divendres ve carregadet. Homeland torna amb el vuitè capítol de la seva última temporada a FOX. A més, a part de la sèrie que torna després de la pausa deguda al coronavirus, també estrenen temporades 2 sèries més a plataformes online. Per una banda 13 reasons why penjarà la seva última temporada a Netflix i The Originals puja la seva cinquena temporada a HBO España.


10 de Juny
Per la segona setmana de Juny tenim el retorn de This is us. El drama familiar encara té pendent amb el públic de FOX Life el final de la seva quarta temporada.

11 de Juny
L'endemà és el torn de NCIS. La sèrie de Mark Harmon és un clàssic de AXN i reprèn l'emissió de la seva dissetena temporada que degut al coronavirus enguany és més curta.


19 de Juny
No es tracta d'una sèrie que s'hagi vist afectada per l'aturada dels doblatges però Love Victor, la sèrie basada en el llibre de Becky Albertalli, s'estrana a Hulu.

22 de Juny
La segona temporada de New Amsterdam, la sèrie de Ryan Eggold, ja estarà disponible a Amazon Prime completa i doblada al castellà.


28 de Juny
L'última en tornar és The Good Doctor. El que queda de la tercera temporada es podrà veure doblat al castellà a AXN España durant el mes de Juliol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada