dilluns, 19 de juliol del 2021

GOSSIP GIRL I EL SEU PRINCIPI

Avui vinc a parlar de Gossip Girl. No Gossip Girl Gossip Girl, sinó Gossip Girl el reboot, la nova fòrmula que ha trobat HBO Max per a fer tornar l'exitosa sèrie juvenil que tant va triomfar del 2007 al 2012.


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL PRIMER CAPÍTOL DE GOSSIP GIRL COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

Així a grans trets crec que la sèrie dóna el que promet. Han sabut trobar un encaix molt adequat entre recordar la sèrie original amb mencions a en Nate, la Serena, la Blair o en Dan, però sense encasellar-se en això. Han donant entitat pròpia als nous personatges sense que resultin (de moment) en el "nou" Chuck o la Serena 2.0.

L'espai però segueix sent el mateix, l'escola pija Constance Billard on hi estudien tots els joves de l'Upper East Side. Els personatges originals són desconeguts per a aquest nou repartiment tot i que la nova Gossip Girl comparteix moltes semblances amb la seva predecessora.


La sèrie, al igual que l'original, no és cap obra mestra, però omple els 60 minuts amb glamour i tafaneries suficients per entretenir el jovent. Aquesta vegada amb una mica més de personatges LGTB, més races, en definitiva tot una mica més inclusiu i actualitzat als temps que córren,

El que més m'ha flipat és que Luke Kirby, l'actor que representa a en Lenny Bruce, participi en aquesta sèrie. És un actor que jo el tinc súper encasellat i que em costa molt (de fet no sóc capaç) de veure'l en aquestes festes neoiorquines.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada