dilluns, 26 de juliol del 2021

VIRGIN RIVER 3x10

La temporada porta sent un dalt a baix des del primer capítol. Crec que els drames romàntics són els més afectats per aquesta nova moda de fer temporades súper curtes. En Jack i la Mel porten que si sí que si no cada punyeter capítol i ara toca veure com acaben. 


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL "A WEDDING, NO FUNERAL AND A BABY" DE VIRGIN RIVER COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

Pel final del novè capítol sembla ser que aquesta vegada la trama no girarà entorn la parelleta protagonista sinó al voltant de la Hope i el doctor. Una Hope que porta desapareguda tota la temprada i ara torna per la porta gran amb un capítol dedicat a ella. Annette O'Toole (l'actriu que interpreta a la Hope) ha estat baixa durant tota la temporada per restriccions de Covid. Segons ha explicat la showrunner el pla mai va ser eliminar-la de la història però degut a la situació pandèmica (el rodatge es va iniciar el 2020) va ser inevitable i han buscat la fórmula per a mantenir-la de cara a la temporada que ve.

Segons avança el capítol veiem que potser la Hope no és el centre del capítol ja que pràcticament ni la tronen a mencionar. Tenim el tema de la germana del Jack i el estar una miiiica pillada per l'ex-traficant. El policia aquest que jo ni recordo perquè l'hem d'odiar sembla ser que li ha posat una trampa a casa i la veritat és que jo me'l crec tot i que la Brie no tant.

Però el final és el que m'ha deixat més bocabadada. Que algú estaria embarassada  a res que llegissis el títol del capítol es podia veure a venir, que la Hope i la Brie eren bastant poc probables també, així que només ens quedava la Mel. Dit això, en quin moment en un rampell després d'una ruptura que va durar 1 o 2 dies decideixes inseminar-te del teu difunt marit? Es que em peta el cap. Però per això estan aquestes sèries, per fer girs de guió que a la vida real en la vida succeirien.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada