dissabte, 9 d’octubre del 2021

NCIS HAWAII I EL SEU PRINCIPI

Avui toca parlar d'una de les estrenes de la temporada. La nova sèrie de la franquícia del NCIS va aterrar al canal americà el passat 20 de setembre i ja era hora de comentar-lo.



ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL PRIMER CAPÍTOL DE NCIS: HAWAII COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

En les primeres imatges ja podem veure el que ens espera. Uns paisatges espectaculars i unes platges paradisíaques on es barregen turistes amb els autòctons.

La sèrie dóna una imatge de NCIS renovat. Mentre els altres companys seus fan una mica d'olor a ranci, a sèrie de fa 20 anys (de fet és el que són), el grup de Hawaii és un equip renovat, amb una dona de color com a cap de l'equip, amb marines joves, amb parelles homosexuals. Tot desprèn més energia, més vitalitat.


Això estaria molt bé si no fos perquè probablement l'audiència d'ambdues sèries és la mateixa, i quan tens al públic acostumat a una cosa no els hi pots canviar així com així. Evidentment aquest canvi de direcció del NCIS pot aportar nous espectadors a la franquícia, però molt em temo que també n'apartarà molts dels antics. 

Tot i així la sèrie no canvia gaire l'estructura bàsica de qualsevol capítol del NCIS. Els agents investiguen crims relacionats amb membres de la marina, aquesta vegada a Hawaii, amb brometes entre els agents, patriotisme a tuti plen, una peça d'acció (que per mi va ser massa surrealista) i un final previsible.


En general la sèrie no està malament per ser un drama procedimental. Probablement li doni una oportunitat als següents capítols i veure'm si segueixo o em planto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada