diumenge, 17 d’octubre del 2021

ONLY MURDERS IN THE BUILDING I EL SEU PRINCIPI

Els últims dilluns mitja Catalunya ha estat enganxada a la televisió pendent de l'estrena d'un nou capítol de crim de la guàrdia urbana. El programa de Carles Porta ens ha deixat orfes als fans dels programes de true crime que ara divaguem per les plataformes buscant programes que estiguin a l'alçada i ens consolem els diumenges amb el capítol que s'emet per Catalunya Ràdio.

Es per això que avui us vull parlar d'aquesta nova sèrie que va estrenar el 31 d'Agost a Hulu i aquí es pot veure per Disney+. No té absolutament res a veure amb el Crims de Tv3 però els seus protagonistes són uns autèntics fans dels podcast de true crime i us podreu sentir molt representats.


ATENCIÓ! AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL PRIMER CAPÍTOL DE ONLY MURDERS IN THE BULIDING COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

La sèrie ens presenta un estrany trio de veïns. Per una banda tenim un exactor encasellat en un paper de detectiu que va fer fa anys representat per l'Steve Martin (Pink Panther, Cheaper by dozen), un director de Broadway amb problemes econòmics i familiars representat per Martin Short (Father of the bride) i una jove estirada i reservada que diu estar renovant l'apartament de la seva tieta representada per Selena Gomez (Wizards of Weaverly place).

A priori els tres no tenen res en comú més enllà del lloc on viuen, però quan siguin desallotjats perquè s'ha produït un assassinat al seu edifici els tres descobriran que tenen una cosa en comú: són fans d'un podcast de true crime. Donant-li voltes al cas recent que els ha tocat d'aprop decidiran crear un podcast i intentar resoldre si el seu veí s'ha suïcidat o realment s'hi amaga alguna cosa darrere.


Only Murders in the buliding sota l'aparença d'una clàssica comèdia americana amaga un relat sobre la soledat en grans ciutats on constantment s'està envoltat de gent. A més, no només ens mostra la soledat des del punt de vista dels vells (al que estem acostumats), sinó que també ens mostra una perspectiva
 millenial. Fet i fet, la sèrie ens mostra a tres solitaris que acaben convertint-se en companys d'aventures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada