dimarts, 3 de setembre del 2013

ELS QUE COBREN MÉS

La revista americana TV Guide com cada any ha publicat una llista amb els noms dels actors i actrius més ben pagats de la televisió durant aquesta temporada.

En primer lloc tenim la categoria de drames. 

Ho més sorprenent és que de la posició 5 a la 3 tots són actors de sèries novates. 
El 5è lloc és per a Stephen Amell amb 30.000$ per la seva actuació com a protagonista de Orphan Black.


El 4rt lloc és per a Peter Dinklage en el seu paper de Tyrion Lannister, el nan de Game of Thrones. L'actor cobra 150.000$ per capítol.



El 3er lloc és per a un marine. L'actor Michael Weatherly de NCIS té un sou de $250.000 ven merescuts per la seva magnífica feina. El personatge de Tony DiNozzo es tan capaç de treure'ns una rialla com de fer-nos plorar.


El 2on lloc va a parar a una sèrie revelació. Clarie Danes, empatada amb  Weatherly, també cobra $250.000 per cada capítol. Cosa curiosa sabent que hi ha mal rotllo en el rodatge i els productors van deixar caure que qualsevol personatge de Homeland és prescindible fins i tot el Brody i la Carrie.




I finalment tenim la prova de que la feina ben feta porta recompenses. Un altre marine, que repeteix en la primera posició. L'actor Mark Harmon un dels principals responsables de que NCIS tingui tanta audiència es troba en la primera posició amb $525.000 més un plus que depen del èxit que tingui la sèrie.



En segon lloc tenim la categoria de comèdies

El 5è lloc el té Max Greenfield de la sèrie de la FOX, New Girl. Amb un sou major que el de la pròpia protagonista rep $75.000 per cada capítol.


El 4rt lloc és per Robin Williams de The crazy ones. L'actor de la comèdia que encara està per estrenar cobrarà 165.000 dòlars per capítol.


El 3er lloc és per a Amy Poehler de la cada vegada més coneguda Parks and Recreation. Tindrà un sou de $200.000 per capítol.


El 2on lloc tenim a Jason Segel que perdent credibilitat i completament vengut s'ha posat un preu de 225.000 dòlars.


I qui encapçala la llista de més ben pagats tant en comèdia com en qualsevol altre tipus de sèrie és en Ashton Kutcher amb 700.000$ per capítol. I pensar que tot i així s'estalvien un munt de diners en comparació amb el que cobrava Charlie Sheen(1 milió)...


Però que no s'acostumi molt al primer lloc perquè els actors de The big bang theory van forts. Tot i que ara "només" cobren $325.000,  l'elenc de la comèdia està pendent de nous contractes amb els que podrien arribar a cobrar 1 milió de dòlars. Johnny Galecki, Jim Parsons i Kaley Cuoco podrien arribar a guanyar tant com ho van fer els Friends a la seva època.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada