dijous, 5 de setembre del 2013

TONY I ZIVA: S'HAN D'ACOMIADAR

Ja és oficial que Cote de Pablo deixael NCIS però encara li queden els capítols més importants, els de l’acomiadament.

Tenint en compte com s'ha acabat la temporada amb la relació Tony-Ziva això no pot quedar així. Michael Weatherly ha explicat que el final de la Ziva és “la cosa més emocionant que ha escoltat en molt temps”.


NCIS ha sobreviscut a moltes marxes importants, començant per Sasha Alexander (Kate Todd), passant per Lauren Holly (Jenny Shepard) i acabant per Muse Watson (Mike Franks). I on està la clau? L’actor que dona vida al Tony ha assegurat que l’èxit que tenen és gràcies als grans guionistes i a un nucli d’ADN que Bellisario ha creat i que d’alguna manera és molt resistent i suporta tots aquests canvis.

Però per molts canvis que hagi tingut, la sèrie NCIS segueix sent la més vista de la TV americana d’avui en dia.

 

La Ziva no és com la resta dels que s’han anat. La Ziva ha passat aquests vuit anys amb un personatge que ha donat molt de si. Després de vuit anys amb una relació tant especial s'espera que l’últim adéu sigui encara més especial.


En Weatherly va contestar a una entrevista de la TVLine així: Tant per al DiNozzo com per a mi com a actor ha estat molt divertit tenir aquesta relació en espera, però ja han passat vuit anys i encara no s’ha tractat. Ara la tractarem.



El 24 de Setembre s'estrenarà la onzena temporada del NCIS. I els primers dos capítols marcaran el final de la Ziva.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada