dilluns, 7 d’octubre del 2013

10 DIES PER A LA CINQUENA DE WHITE COLLAR

Queden pocs dies per a que White Collar comenci la seva nova temporada així que us penjo la recomanació de la sèrie per a què tots els interessats es puguin posar al dia abans de l'estrena.


Una altra sèrie policíaca? NO. Si que és veritat que els seu protagonista torna a ser un agent especial en busca de resoldre nous casos, però dir que White Collar és una altra sèrie més és tota una ofensa.

Neal Caffrey és un dels millors falsificadors que existeixen i lladre de les obres d’art més apreciades del món. Va ser detingut i pres per l’agent especial Peter Burke, però ara ell necessita de la seva ajuda. El Peter va ser l’únic que va aconseguir capturar-lo i el coneix molt bé, sap perfectament que és molt llest però també un tros de pa. Per això el deixarà sortir sota la seva custòdia amb una turmellera localitzadora a canvi de que l’ajudi a capturar els delinqüents de guant blanc.


Ho millor d’aquesta parella es que ens durà a conèixer magnífics personatges com ara l’agent Diana o el Clinton Jones, la Sara Ellis; Però sobretot coneixerem a l’esposa de l’agent Burke, l’Elizabeth, i el millor amic del Neal, el Mozzie. Aquests dos personatges donaran un toc molt especial a la sèrie.

 

La sèrie té 4 temporades i d’aquí poc s’estrenarà la seva cinquena. Tot i que l’audiència cada vegada li falla més, segueix amb uns resultats estables.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada