divendres, 3 d’abril del 2015

HILARY DUFF CANVIA DE LOOK

Hilary Duff és una de les poques estrelles Disney que des de l'inici de la seva carrera, quan era una cria, a penes ha canviat el seu look. La seva melena rossa ha estat la seva marca des de que va protagonitzar Lizzie McGuire, i quan va acabar la sèrie i endinsar-se en el món de la música va seguir amb el mateix tipus de pentinat.

    

Fa uns anys es va prendre un descans d'aquest món de fama per a casar-se i tenir un fill. Des d'alsehores només ha fet alguna que altra pel·lícula menor, i cameos en sèries com Gossip Girl o Two and a Half men.

    

Però ara, als 27 anys, vol tornar a la televisió trepitjant fort, i en el món de les estrelles de Hollywood això implica fer que els focus t'il·luminin. En aquest cas Duff ha decidit fer un canvi de look, i es va presentar a l'estrena de la seva nova sèrie amb el cabell tenyit de color blau i un escot molt més gran del que és habitual en ella. L'actriu inicia una nova etapa en la seva vida i ha volgut deixar-ho ben remarcat.


Younger es va estrenar el passat 31 de març als Estats Units davant d'una discreta audiència. Sutton Foster (Bunheads) és l'altra protagonista de la sèrie de TVLand, però en el seu cas encara no ha fet cap escàndol per a llançar millor el producte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada