dimecres, 8 de març del 2017

ANOTHER YEAR IN THE LIFE

Les final four words no poden ser les últimes quatre paraules, I'm pregnant és dels majors cliffhangers que ens ha deixat el 2016. Els seguidors de Gilmore Girls des del moment que vam veure el final de Autumn que creiem que la Lorelai i la Rory tenen una conversa pendent, i no som els únics. Ted Sarandos (cap de continguts de Netflix) també ho creu i es per això que ha declarat que podria haver-hi Another year in the life... Es sap que s'han mantingut converses amb l'equip Palladino, de moment aquestes són molt preliminars, però són converses, són l'esperança que teniem, hi ha l'opció sobre la taula i és el que tots els fans esperàvem que es produís.

Resultado de imagen de gilmore girls autumn

Les paraules de Sarandos van ser: "Obviament ens va encantar l'èxit de la sèrie i ens va encantar ho bé que va funcionar amb els fans, i com es va fer el que s'esperava. Ho pitjor es esperar un parell d'anys per a què el teu programa preferit torni i després et decebi, però Amy Sherman Palladino i Daniel Palladino van complir i la gent estava molt entusiasmada amb més."

Gilmore Girls: A year in the life ha sigut un dels productes amb més èxit del 2016 de la plataforma online. Amb 5 milions d'espectadors per capítol es la tercera sèrie original més vista de Netflix i està a l'alçada de Orange is the new black. Amb l'entrada de Stars Hollow i tots els seus habitants a la web la base de subscriptors global ha augmentat quantitativament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada