dijous, 9 de març del 2017

NOVES NEGOCIACIONS A MODERN FAMILY

La ABC encara no ha renovat Modern Family per una temporada més, però a poc a poc van fent camí per a arribar a la novena. Vergara, O'Neil, Burrell i companyia no han signat cap contracte nou però les filtracions que hi ha ens fan pensar que ja queda menys per a que això es produeixi.


En el final de la vuitena temporada (la que es grava actualment) en Manny i Luke es graduaran, i segons les informacions que s'han escampat, és un final típic de temporada i no el final de la sèrie. Això es degut a que tots (elenc i productors) creuen que tornaran l'any que ve.

Resultado de imagen de manny luke modern family season 8

L'elenc de Modern Family porta negociant amb 20th Century Fox TV i amb la cadena de televisió un parell de setmanes, arribant a un acord preliminar que inclou un increment de sou. Actualment els sis protagonistes de la sèrie cobren aproximadament uns 350.000 dòlars per capítol i tot i que encara no s'han donat xifres concretes sobre el nou contracte, es creu que els actors i actrius han demanat cobrar 500.000 dòlars, una quantitat que ni l'estudi ni la cadena es poden permetre. Es per això que per una altra banda hi ha negociacions entre la ABC i l'estudi per a fer una renovació per dos temporades o que la productora assumeixi part del cost d'aquests nous capítols.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada