dimecres, 22 de març del 2017

PRISON BREAK: RESURRECTION

El compte enrerre comença a posar-se interessant. Prison Break torna d'aquí només 2 setmanes i FOX està fent una campanya bastant forta per a que tothom se'n assabenti. Set anys més tard en Wentworth Miller i en Dominic Purcell s'han tornat a posar darrere les càmeres per a fer una temporada més de la sèrie que els va dur a la fama. Les xarxes socials estan bullint, sobretot cada vegada que el compte oficial penja un video a Youtube, i d'això us vull parlar, d'aquests 20 minuts de l'elenc parlant sobre la nova entrega i el seu retorn que podem veure en aquest lloc web.


El video comença amb un resum de la primera temporada, recordant-nos com va començar tot i com ens feia sentir, aquella intriga que es mantenia capítol rere capítol, la relació especial que hi havia entre els dos germans, la química entre la Sara i en Michael...
Tots els actors coincideixen en dir que va ser una feina especial i a la que tots li deuen les seves carreres professionals. Era una sèrie avançada al seu temps per les qualitats cinemàtiques, per l'estil nerviós i per la posició notable que va aconseguir en la memòria de tots nosaltres.

Després veiem com comença la nova temporada. En Michael ens explica que va morir ara fa set anys i va deixar enrrere a un germà, una dona i un fill. Però no totes les morts són iguals, algunes són de veritat i altres no. La idea d'aquests nous capítols surt del duo protagonista que creia que hi havia més història darrere els seus personatges. La cinquena temporada serà una versió més gran de Prison Break, dirigits per Paul Scheuring en Lincoln, Scofield i companyia es traslladen a un nou país fet que farà que la història passi a ser internacional. No es tracta de sortir de la presó, es tracta de sortir del país.


Tots els personatges importants de les temporades anteriors tornaran: T-Bag, Lincoln, Sara, CNote i per suposat en Michael. El problema és que en els últims set anys tots han canviat, la mort del seu amic/germà/marit ha canviat la seva vida. També hi hauran nous personatges com el nou marit de la doctora, interpretat per Mark Feuerstein, un bon home disposat a criar un fill que no es seu, a estar al costat de la Sara, i tot això amb respecte i amor.

Però tornant al protagonista, en Michael ja no és el mateix bon home que persegueix bones causes que havíem conegut. La presó de Yemen l'ha canviat, ara té capacitat per matar a gent i està sempre alerta, aquells mitjans que utilitza per a aconseguir bones fites comencen a ser una mica obscurs, les seves mans s'han anat embrutant al llarg dels anys.


Coneixem a la nova família que ha creat a la presó. Tot i que no acaben de confiar els uns en els altres els  companys de cel·la hauran de fer un esforç per a poder escapar d'aquell infern. Per una altra banda, en Lincoln també farà equip amb nova gent, en especial amb una tal Sheba que els hi obrirà les portes a llocs que ells no poden accedir-hi.

Hora de parlar de tatuatges. Una de les escenes més impactants de la primera temporada era aquella del primer capítol que tots recordareu en que veiem com en Michael es despulla i porta tatuat un mapa de Fox River per tot el cos. Per molts va ser aquell moment en el que es van donar compte que Prison Break era una sèrie d'una altre categoria. La tinta ha marcat la vida el nostre protagonista i ara podem veure com en aquesta nova etapa ho seguirà fent.

Resultado de imagen de prison break episode 1

Si teniu curiositat per un Behind the scenes, les curiositats que s'aprenen en aquest video són moltes. De nou en aquesta temporada la sèrie pren aires de pel·lícula, i el pressupost és desorbitat. 

En Rober Knepper ho clava quan diu: Hi ha una expectativa de retornar allò que ja coneixem, però també hi ha una responsabilitat per part dels guionistes de deixar que aquests personatges hagin après alguna cosa. Siusplau no ens doneu la mateixa vella història.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada