dimarts, 21 de març del 2017

THE BIG BANG THEORY FINALMENT RENOVA

No diguis blat fins que no sigui al sac i ben lligat. Ja fa setmanes que corren rumors sobre la possible renovació de The Big Bang Theory, la sitcom és una mina d'or tant per a la CBS com per la WB, i només per aquest fet ja es donava per sentat que la cadena seguiria apostant per ella. El problema està en que els contractes de Mayim Bialik i Melissa Rauch expiraven al final d'aquesta temporada i les negociacions per a renovar-los no anaven gaire bé i portaven encallades uns quants mesos, per això no he volgut dir res fins ara.

Ahir llegíem com per fi la sèrie de Chuck Lorre confirmava que hi haurà més capítols, i per sorpresa de molts no ha sigut per una temporada sinó que podrem gaudir de Sheldon Cooper i companyia durant dos anys més, fent que The Big Bang Theory arribi fins a la dotzena temporada.


El pes dels personatges de l'Amy i la Bernadette ha anat incrementant al llarg de les últimes temporades per això era lògic que les actrius demanessin augmentar els seus salaris. Bialik i Rauch van demanar equiparar els seus sous amb el dels seus companys Parsons, Cuoco, Galecki, Helberg i Nayyar que cobren 1 milió de dòlars per episodi davant els 200.000 que cobren elles. Es clar que el trio protagonista va picar molta pedra per a poder aconseguir un salari només a l'alçada de comèdies d'èxit com Friends.

Tot i que de moment no s'han "desvetllat" els detalls de l'acord al que s'ha arribat, tot sembla apuntar a que les estrelles de la sèrie han accedit a reduir els seus ingressos per a facilitar l'augment salarial de les dues dones. Així doncs els sous d'ells cinc passaran del milió a 900.000$ i elles cobraran 500.000 versus els 200.000$ que rebien fins ara.

Resultado de imagen de amy y bernadette

Tot semblen bones notícies per a la sèrie que la setmana passada va anunciar que tindria un spin-off basat en la vida del petit Sheldon Cooper.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada