dimecres, 19 d’abril del 2017

PRISON BREAK 5x03

La setmana passada vaig escriure la review del segon capítol d'aquesta nova temporada, i seguint la línia avui toca escriure sobre The Liar, el capítol que es va estrenar ahir al vespre als Estats Units.


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL THE LIAR DE PRISON BREAK COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

Seriem estúpids si ens pensàvem que tot sortiria bé a la primera. No ha estat mai així, no va ser gens fàcil a Fox River, ni va ser senzill sobreviure a Sona, i no hi ha motius per creure que Ogygia serà diferent. 

Al llarg de tot el capítol han aconseguit jugar amb nosaltres i fer que posem en dubte en tot moment si en Michael realment li preocupen els seus companys de cel·la o es tot part d'un pla. Personalment em quedaré amb la part més dolça i per tant crec que en Michael segueix sent un tros de pa en l'interior. El capítol es pot resumir en aquest paràgraf però avui m'agradaria parlar de certes escenes.

Prison Break Recap

Primer de tot vull escriure sobre la trobada entre la Sara i en T-Bag. Per raons obvies mai vaig ser gaire fan del psicòpata pedòfil, però en aquesta temporada en Robert Knepper m'està posant molt difícil que el seu personatge no entri en el meu Top5 de preferits. Ambdós és necessiten i sembla ser que seran els encarregats d'atacar a l'enemic des dels Estats Units. Aquesta és una de les poques històries que tinc ganes de veure com es desenvolupa ja que hem de recordar que en T-Bag va intentar violar a la Sara en la quarta temporada.


Segon comentar l'escena en que descobrim que aquell home al que sembla que la Sheba li tingui por és en realitat un vell conegut, concretament un violador. Per si ho dubtàveu la dona els té ben posats i es que va ser ella qui el va deixar cec d'un ull. Pel futur només cal dir-li: Compte Cyclops! Ves no et deixi cec del ull que et queda.


I pel final ens han guardat ho millor. En Michael tancat en una cel·la d'aïllament i aprofitant aquest escàs 2% de bateria que li queda al mòbil per a gravar un video per a la Sara en que ens assegura que segueix sent aquell jove que vam conèixer al 2005, l'heroi que va rescatar al seu germà i que es va casar amb la doctora. Ho pitjor de tot és que per primera vegada en el que portem de temporada he cregut realment que la vida d'en Michael està en perill.


En conclusió: Falta un dolent amb contundència. Abu Ramal no ens fa por des del moment en que va abraçar en Michael, els agents que persegueixen a la Sara no ens preocupen ja que no li poden fer mal i sembla que la doctora ho té tot sota control, Paul Kellerman i T-Bag els considerem vells amics...

Tot això es veu afectat en les dades d'audiència que no fan més que caure. En el primer capítol van obtenir 3.83 milions d'espectadors, que per les expectatives que tenia jo (i probablement també la cadena) era una xifra molt baixa. Però es que això no ha fet més que anar a pitjor, la setmana passada va tenir 3.18 i aquest capítol només l'han vist 2.45 milions.

PD: En Whip està a kilòmetres de distància de convertir-se en un nou Sucre. Que per cert, parlant d'en Sucre, estic esperant amb candeletes que reapareixi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada