dimecres, 26 d’abril del 2017

PRISON BREAK 5x04

La setmana passada vaig escriure la review del tercer capítol d'aquesta nova temporada, i seguint la línia avui toca escriure sobre The Prisoner's Dilemma, el capítol que es va estrenar ahir al vespre als Estats Units.



ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL THE PRISONER'S DILEMMA DE PRISON BREAK COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.


Per fi ha passat! Michael i el seu grupet ja han sortit d'Ogygia. Crec que no sóc la única que no esperava que estiguessin fora de la garjola en el quart capítol però potser hauriem d'haver escoltat més als guionistes quan ens van dir que en aquesta quarta temporada la clau estava en escapar del país.

La fuga ha sigut ràpida, resumint breument en Michael escapa de la presó juntament amb els seus companys Whip, Ja i Sid. Ah! i també amb l'Abu Ramal que serà el qui li obri la porta i el qui asseguri la seva protecció un cop surtin cap al territori de ISIL. Com a crítica he de dir que la fuga m'ha semblat poc sorprenent i ni la meitat d'emocionant que ho van ser les altres, però tampoc sembla que els creadors de la sèrie vagin a donar-li gaire bola.



Per una altra banda tenim a en T-Bag. Us havia comentat com m'està agradant el personatge d'en Robert Knepper aquesta temporada? Doncs ho repeteixo, li estic pillant carinyo a un home que pel seu passat no es mereix ni una gota de compassió.
Va dir que ajudaria a la Sara i de moment compleix amb la seva paraula. El pederasta segueix a en Kellerman fins a casa seva i s'assegura de treure-li el màxim d'informació possible. L'agent nega ser en Poseidon, però ens explica que el malvat és un agent murri de la CIA desconegut que critica la política exterior dels Estats Units.



Com ja havia dit en Ramal havia de fer d'escut a en Michael un cop fora la presó, però no et pots fiar d'un líder d'una de les bandes terroristes més perilloses del món, i menys si fa una setmana l'havies traït. El jihadista els porta a una trampa i els intenta matar davant de tots els seus col·legues. Aleshores, en una de les millors escenes del capítol, apareix en Lincoln dient: "Step away from my brother" (Allunya't del meu germà) mentre encanona a en Abu Ramal. Al final no és ell, sinó en Whip, l'assassí del terrorista i això fa que tots els seus fanàtics ara els estiguin buscant per a matar-los.

Mentrestant a Estats Units en T-Bag segueix fent feina i descobreix un dels girs de guió més bons de la temporada. L'ex-près descobreix qui es Poseidon, aquest malvat culpable de tot ho dolent que els hi està passant als protagonistes de la sèrie. Sorpresa! És ni més ni menys que en Jacob, el marit de la Sara. Aquesta si que no me la esperava! El personatge de Mark Feuerstein no puc evitar veure-li una mica de la bondat d'en Hank de Royal Pains, i tot i que li vaig agafar bastanta mania quan va insinuar que en Michael realment no estimava a la Sara, seguia veient-lo com un bon home.



Si ens volien fer caure la llagrimeta amb mi ja ho han aconseguit. Tot el grupet està "fora de perill" dins d'un restaurant quan li pregunten a en Michael: "Who the hell is this guy?" (Qui carai és aquest home?), al que ell respon "He's my brother" (És el meu germà). L'escena ja l'havíem vist en el tràiler però tot i així ha sorgit efecte. I si ens calien proves de que en Michael no és un monstre, la primera pregunta que li fa a en Lincoln és sobre la Sara i en Mike.


El capítol ha començat bastant planer i amb poca acció, però a mesura que han anat passant els minuts la cosa ha anat millorant, i al final s'han condensat les perles de l'episodi. No puc esperar a veure el nou capítol de la setmana que ve, Prison Break sempre és millor si els germans estan junts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada