dilluns, 8 de maig del 2017

13 RAONS MÉS

Thirteen reasons why ha estat el major èxit de Netflix en el que portem d'any i es per això que no ens ha d'estranyar que la plataforma online hagi renovat la gallina dels ous d'or per a una segona temporada. Ahir per la tarda el compte oficial de Twitter va anunciar-ho, donant una gran alegria a tots els fans de la sèrie revelació de l'any.


La novel·la de Jay Asher en la que es basa la sèrie no té seqüela, però l'autor ja va dir que li agradaria veure la continuació de la història. Durant les últimes setmanes han començat a còrrer rumors sobre reunions entre guionistes que s'han produït els últims dies per parlar sobre una possible continuació.

S'ha confirmat que la nova entrega estarà formada per 13 capítols que s'estrenaran el 2018 i continuarà la història dels adolescents després de la mort de la Hannah i profunditzarà en com ha afectat el que va passar.

Resultado de imagen de thirteen reasons why

La plataforma Netflix no facilita mai el nombre de visionats dels seus continguts disponibles sota demanda. Només la repercussió en les xarxes socials dóna una idea de la seva acollida entre l'audiència, des de la seva estrena ja ha acumulat més d'onze milions de tuits fent que sigui la sèrie més tuitejada del 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada