dimarts, 9 de maig del 2017

PSYCH TORNA!

Fa pocs dies avançàvem que USA Network podria estar preparant el retorn de Psych i ara ja ho podem confirmar. James Roday i companyia es reunirà 3 anys després del seu final per a fer un especial de Nadal de la popular sèrie.

De moment estaran en aquest retorn James Roday (Shawn), Dulé Hill (Gus), Timothy Omundson (Lassiter), Maggie Lawson (O'Hara), Corbin Bensen (Henry Spencer) i Kristen Nelson (Boss Vick). A més, també cal destacar que es posaran sota les ordres de Steve Franks, el creador del detectiu psíquic i el productor executiu de les 8 temporades.

Resultado de imagen de psych cast

L'argument de Psych: The Movie (cert, no s'han trencat el cap posant el títol) que de moment s'ha fet públic diu que el grup es reunirà durant les festes nadalenques després que un assaltant misteriós apunti a un dels seus.

El proper 24 de maig començarà el rodatge de la pel·lícula que no es veurà a les pantalles americanes fins al Desembre del 2017. L'especial durarà 2h que reviuran amb èxit un dels majhora bro-mance de la història de la televisió.

 Resultado de imagen de psych christmas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada