dissabte, 20 de maig del 2017

ACABA LA VAGA DE DOBLADORS

Aquesta setmana les sèries han recuperat les seves veus després del la vaga d'actors de doblatges que s'ha mantingut durant 45 dies. La vaga havia estat convocada per tres sindicats d'actors de doblatge de la comunitat madrilenya i els treballadors demanaven la renovació d'un conveni que segons ells ja fa temps que ha caducat i necessitaven actualitzar-lo. 

Durant les últimes setmanes les cadenes i plataformes han fet el que han pogut buscant solucions que han passat des de emetre la versió original subtitulada al castellà (com és el cas de Prison Break o The Big Bang Theory), oferir la versió llatino-americana (com Sense8) o com a últim recurs no emetre (com Black-ish) i guardar-ho per quan els actors tornessin.

Resultado de imagen de prison break season 5

Algunes de les dates de retorn que s'han penjat a les webs oficials són:

Bull. Un nou capítol doblat a FOX cada dijous les 23.05h a partir del 1 de Juny des del capítol 17 de la seva primera temporada.

Modern Family. Un nou capítol doblat a FOX cada dissabte a les 21.00h a partir del 27 de Maig des del capítol 17 de la seva vuitena temporada.

NCIS: Los Ángeles. Un nou capítol doblat a FOX cada dimarts les 22.20h a partir del 30 de Maig des del capítol 19 de la seva vuitena temporada.

NCIS: New Orleans. Un nou capítol doblat a FOX cada dimarts les 23.05h a partir del 30 de Maig des del capítol 15 de la seva tercera temporada.

Prison Break. Un nou capítol doblat a FOX cada dilluns a les 22.20h a partir del 29 de Maig des del capítol 4 de la seva cinquena temporada.

The Big Bang Theory. Un capítol doblat al castellà a TNT cada dijous a les 22.00h a partir del 18 de Maig des del capítol 20 de la desena temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada