diumenge, 21 de maig del 2017

RESUM UPFRONTS 2017-2018

I després de presentar els upfronts dels canals americans més importants (NBC, FOX, ABC, CBS, The CW) aquí deixo pels més mandrosos un resum de les novetats, renovacions i cancel·lacions més destacades.

La cadena que ha presentat més novetats ha estat la ABC entre les quals destaca Alex INC, la comèdia produïda, dirigida i protagonitzada per Zach Braff de Scrubs, i The good doctor, un nou drama mèdic del creador de House.

Resultado de imagen de the good doctor abc

I si parlem de novetats de la propera temporada no ens podem oblidar de Young Sheldon, el spin-off de The Big Bang Theory que es centrarà en el Sheldon Cooper de 9 anys. El capítol pilot estarà dirigit per Chuck Lorre i la narració de la sèrie la durà a terme Jim Parsons.

Resultado de imagen de young sheldon poster

Entre les cancel·lacions hi trobem sèries que aspiraven a tenir grans noms com Pitch o The Blacklist: Redemption. I entre les més importants es troben The Vampire Diaries que fins ara havia estat una de les sèries més importants de la CW i Bones que marxa després d'11 anys. També cal dir que Prison Break no ha renovat de cara a l'any que ve però la Fox ha comunicat que no queda descartada una nova temporada més endavant.

Resultado de imagen de vampire diaries finale

Entre les renovacions hi hem trobat molt optimisme. Bull ha aconseguit la preuada segona temporada i This is us ha aconseguit ser LA SÈRIE de l'any renovant per una segona i tercera temporada de cop. També tenim sèries que les coses no pintaven bé, però al final han aconseguit una temporada més com The Blacklist o The Originals. Després en l'apartat marines de la CBS tot són bones notícies, NCIS ja va renovar per dos l'any passat, però tant NCIS: Los Angeles com NCIS: New Orleans tornaran el setembre. I finalment tenim les sitcoms que tenen una cosa molt grossa a celebrar i es que tant The Big Bang Theory com Modern Family han renovat per dues temporades més.

Resultado de imagen de big bang theory season 10

Finalment només falta comentar el que ha passat en altres cadenes més minoritàries i les seves sèries. La sèrie de la Hilary Duff i Sutton Foster ha renovat per una cinquena temporada abans que poguéssim veure l'estrena de la quarta de Younger. Pel que fa a Netflix s'ha estrenat enguany amb molt èxit 13 Reasons Why, una sèrie que tot i la polèmica que ha aixecat ha aconseguit renovar per a una segona temporada.

Resultado de imagen de 13 reasons why

A Showtime aquest estiu s'acabarà definitivament Episodes, la comèdia protagonitzada per Matt LeBlanc, i Homeland ha renovat per dues temporades més i la vuitena suposarà la seva última.

A la USA Network arriben molt bones notícies. Primer de tot aquest estiu torna Suits amb la seva setena temporada, però es que a l'hivern faran un especial de Psych i podrem tornar a veure a en Shawn i en Gus i companyia en una pel·lícula que estan preparant.

Resultado de imagen de psych movie

I finalment només cal comentar Freeform on aquesta temporada s'ha acomiadat Switched at birth després d'una llarga espera per a veure aquesta cinquena temporada. Però no tot són males notícies, The Fosters ha renovat i torna amb nous capítols el proper 11 de Juliol.

Resultado de imagen de switched at birth series finale

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada