dissabte, 27 de maig del 2017

YOUNG SHELDON

Ja és oficial! La setmana passada es van presentar els Upfronts de la CBS i entre totes les novetats de la cadena vam poder veure el spin-off de The Big Bang Theory. Amb el títol de Young Sheldon la comèdia de mitja hora es centrarà en la  vida del jove Sheldon Cooper de nou anys que  viu amb la seva família a l'est de Texas i comença a estudiar al institut.

La imagen puede contener: 1 persona, texto y primer plano

Iain Armitage al qui se'l havia vist recentment a Big Little Lies, serà el protagonista d'aquesta nova sèrie i estarà acompanyat de Lance Barber (pare), Raegan Revord (Missy, la germana), Montana Jorden (George, el germà) i Zoe Perry (mare). El personatge de la mare estarà interpretat per l'actriu de Scandal i filla de Laurie Metcalf, que interpreta el paper de Mary Cooper en la etapa adulta.

Els creadors de The Big Bang Theory Chuck Lorre i Steven Molaro repeteixen rol en aquesta nova producció a la que s'hi afageix Jim Parsons que també narrarà la sitcom com a Sheldon adult.

Resultado de imagen de jim parsons iain

Aquest spin-off es presenta quan la sèrie original es troba actualment a la desena temporada, havent renovat per a dos anys més, i sent encara la comèdia número 1 a nivell mundial. El tràiler ha despertat l'interès de l'audiència havent superat els 22 milions de visualitzacions. El primer capítol de Young Sheldon estarà dirigit per Jon Favreau i s'estrenarà el dilluns 25 de Setembre després de The Big Bang Theory i a partir del 2 de Novembre passarà als dijous per la nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada