dimarts, 18 de juliol del 2017

MELISSA RAUCH ESTÀ EMBARASSADA

L'actriu coneguda pel seu paper a The Big Bang Theory ha revelat a través del portal Glamour que està embarassada, i a més ha aprofitat per parlar d'un dels moments més difícils de la seva vida.

Melissa Rauch ha explicat que es sent molt feliç però a l'hora es sent terroritzada. L'última vegada que es va quedar embarassada va perdre al nadó en un avortament espontani. 

Imagen relacionada

Mentre explicava la seva història més personal, l'actriu parlava sobre una de les penes més profundes que havia sentit en la seva vida que la va portar a la depressió. "La imatge del nostre nadó en el monitor del ultrasò, sense moviment, sense batec, després que haguéssim vist aquell mateix cor sa i bategant només dues setmanes abans ens va encegar completament i encara m'assetja actualment".

Va acabar l'entrevista dient que l'experiència l'ha canviat, que la fa molt més agraïda per cada moment del seu actual embaràs i donant ànims a totes les dones que com ella tenen problemes de fertilitat i han passat per un dolor tant fort.

Resultado de imagen de melissa rauch big bang theory

Per acabar s'espera que Rauch estigui embarassada durant el rodatge de la nova temporada de The Big Bang Theory, però com que la Bernadette fa molt poc que ha tingut un fill no s'espera que el seu estat s'introdueixi a la trama. Probablement acabaran fent plans més curts com li va passar a Cobie Smulders durant el rodatge de How I met your mother. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada