dissabte, 19 d’agost del 2017

NOTÍCIES VARIES DE THIS IS US

Fa dies que els de This is us estan anunciant novetats de la segona temporada, per això en aquest post faré un pupurri de notícies que han sortit al llarg d'aquest mes.

Primer de tot parlarem sobre els seus secundaris, i es que molts dels que van aparèixer en un parell de capítols la temporada passada passaran a ser regulars. 
En l'apartat d'adults els actors Jon Huertas i Alexandra Breckenridge han estat promoguts i els veurem molt més a sovint. En Miguel no és el personatge al qui li tinc més estima però he de reconèixer que forma part de la trama central de la sèrie i per tant potser ajuda a que descobrim com és que va acabar casat amb la Rebecca. La Sophie en canvi si que li tinc molta estima, la millor amiga de la infància de la Kate i la ex d'en Kevin té pinta a posar un toc de "salseo" que de tant en tant sempre va bé.

Resultado de imagen de this is us sophie

Pel que fa al repartiment infantil hi ha set actors que passaran a ser regulars de cara a la propera temporada: 

  • El trio de germans en l'època adolescent que són interpretats per Hannah Zeile (Kate), Niles Fitch (Randall) i Logan Shroyer (Kevin). Això significa que durant els propers capítols podrem veure com van reaccionar els fills davant de la mort del pare.
  • També seran regulars Mackenzie Hancsicsak i Parker Bates que representen al la jove Kate i el jove Kevin respectivament. El jove Randall anirà apareixent però de forma menys recurrent perquè l'actor que el representava ha fitxat per White Famous, una nova comèdia de Showtime.
  • Finalment també seran regulars les filles d'en Randall Faithe Herman (Annie) i Eris Naker (Tess). 


La segona notícia que volia comentar-vos de ben segur que ja la sabíeu. Aquest 2 d'Agost la NBC va fer públic el nou pòster de This is us que ha rondat per tot internet i això que tampoc és cap cosa de l'altre món. En la imatge apareixen algunes escenes emotives que van marcar la primera entrega i va acompanyat per la frase "This is real". Tal i com ja sabíem l'èxit de la cadena tornarà a les pantalles de tots els americans el proper 26 de setembre.


La tercera notícia és, si més no, impactant. This is us ha tingut varies estrelles convidades com Jimmi Simpson, però en aquesta temporada ho han portat a un altre nivell. Sylvester Stallone (sí sí, en Rokcy) serà una de les estrelles convidades del drama de la NBC. Milo Ventimiglia que coneixia l'actor per altres projectes que havia fet és el qui ha aconseguit que Stallone aparegui a la sèrie. Durant la propera temporada en Kevin protagonitzarà una pel·lícula i es creu que és aquí on apareixerà l'estrella.

Resultado de imagen de this is us sylvester

No tot són notícies bones. El passat Juliol la sèrie de Mandy Moore va ser nominada a 11 premis Emmy però després que el comitè que conforma els premis hagi revisat els capítols s'ha anunciat que This Is Us ja no forma part dels nominats en la categoria de vestuari.

Altres dades que s'han revelat durant els últims dies és que la segona temporada començarà en el present uns mesos després del final de la primera temporada. Mentre tant, el passat arrancarà bàsicament el matí després de la gran baralla entre en Jack i la Rebecca que els ha portat a la separació.

I pel final deixo la notícia sobre el capítol que s'emetrà el proper 4 de Febrer (Després no us queixeu de falta d'antelació). En aquesta data es celebrarà la Superbowl, un dels esdeveniments esportius més esperats de l'any i en conseqüència també un dels esdeveniments televisius que més audiència reuneix. Enguany s'emetrà per la NBC i This is Us ha estat seleccionada com la sèrie que es posarà després que acabi el partit. El president del canal ha explicat que serà un episodi que farà plorar a tothom i que el podran seguir tant els que són fans de la sèrie com els que mai l'han vist, tot i que ha remarcat que no serà un capítol independent.

Resultado de imagen de this is us superbowl


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada