dijous, 24 d’agost del 2017

PRIMERA IMATGE DE PSYCH: THE MOVIE

Ara fa tres anys que ens vam acomiadar d'en Shawn i en Gus i companyia, però tots els fans de Psych vam rebre una molt bona notícia aquesta primavera quan USA Network va anunciar que estava preparant un retorn especial de la sèrie.

En aquesta pel·lícula que s'emetrà durant les festes Nadalenques els dos falsos detectius han de plantar-li cara a un enemic mortal: Thin White Duke. El malvat estarà representat per Zachary Levi (com ja vaig anunciar) i intentarà buscar, matar i destruir a l'equip de Psych. Aquesta és la primera imatge que han ensenyat de la nova entrega on podem veure a moltes cares conegudes:


A part de Levi, la sèrie prepara molts altres estrelles convidades. Alguns dels noms que ja s'han filtrat són: Charlotte Flair, Ralph Macchio i Jazmyn Simon.

La primera és la quatre vegades campiona femenina de la WWE i farà el seu debut com a actriu en aquest retorn de Psych. La lluitadora representarà a Heather Rockrear una companya del malvat Thin White Duke.

Resultado de imagen de charlotte flair psych

Macchio conegut pel seu paper a Karate Kid ja havia participat anteriorment a Psych representant a Nick Conforth, un policia rival d'en Lassiter.

I la última és un cameo ben especial. Simon és l'actual parella de Dulé Hill i representarà un interès romàntic d'en Gus.

HBO Emmys After Party, Arrivals, Los Angeles, USA - 18 Sep 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada