divendres, 8 de setembre del 2017

SOBRE LA SETENA DE HOMELAND

La nova temporada de la sèrie de Claire Danes i Mandy Patinkin començarà el rodatge la setmana que ve i s'establirà a Virginia. Tot i haver gravat diverses temporades a l'estranger aquesta vegada ho faran en territori nord-americà. 

Resultado de imagen de homeland season 7

Entre les novetats que si que es coneixen podem dir que Maury Sterling (Max), Jake Weber (Brett O'Keefe) i Linus Roache (David Wellington) han estat ascendits a regulars. Sterling porta amb la sèrie des de la primera temporada i per fi li han donat una rellevància més important al seu paper. Weber i Roache d'una altra banda porten només un any a Homeland però tot i així els guionistes han decidit donar major importància als seus personatges.

I entre les cares noves destaquen Morgan Spector i MacKenzie Astin. El primer serà un nou personatge regular i representarà a un vell amic de la Carrie que està mirant pels centenars de persones que Kean ha detingut després del intent d'assassinat de l'última temporada. El segon serà l'estrella convidada interpretant al cunyat de la Carrie.

Resultado de imagen de homeland Morgan Spector i MacKenzie Astin

L'estrena està prevista per a principis del 2018 a Showtime i encara es desconeix quina serà la seva trama. Aquest estiu la sèrie va renovar també per a una vuitena temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada