diumenge, 29 d’octubre del 2017

YOUNG SHELDON ARRIBA A MOVISTAR +

El proper divendres 3 de Novembre s'estrena a Movistar Series la comèdia revelació de la temporada. El spin-off de The Big Bang Theory arriba a les pantalles espanyoles i al ser el primer capítol es farà un llançament especial a partir de les 22h, enganxat a l'emissió als Estats Units. A partir de la següent setmana l'estrena de cada capítol serà a les 22.25h.

Resultado de imagen de el joven sheldon

Per al jove Sheldon Cooper de 9 anys no és senzill créixer a l'Est de Texas. Ser una ment privilegiada capaç d'entendre les matemàtiques i ciències avançades no sempre resulta útil en un lloc en el que l'església i el futbol americà s'emporten el protagonisme. Així que mentre el vulnerable, superdotat i ingenu Sheldon ha d'aprendre a batallar amb el món, la seva convencional família ha d'aprendre a bregar amb ell.

El pare intenta fer-se una carrera com a entrenador d'institut, la mare es dedica a protegir al seu fill en una ciutat on no encaixa, el germà gran intenta ser popular a l'institut mentre comparteix classe amb en Sheldon, i la seva germana bessona és la única que diu les coses com són.

Resultado de imagen de el joven sheldon

The Big Bang Theory és una de les sèries amb més èxit i seguiment fan dels últims anys, per aprofitar el "boom" de l'estrena de "El joven Sheldon" les 10 primeres temporades de la comèdia de Jim Parsons i Johnny Galecki estaran disponibles a partir de novembre al complet només sota demanda.
Durant tot el temps que portem veient la creació de Chuck Lorre, hem conegut al icònic i excèntric Sheldon Cooper, ara amb aquesta nova ficció podrem conèixer la seva infància i el seu viatge cap a l'home en que es convertirà.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada