dissabte, 18 de novembre del 2017

CAFÈ I SÈRIES

Avui us parlaré d'aquesta beguda estimulant que s'obté del fruit i de les llavors de la planta del cafè. D'aquest beuratge que té un gust amargant, és estimulant i conté cafeïna. Aquesta infusió és la segona mercaderia més comercialitzada al món després del petroli i la tercera beguda més consumida després de l'aigua i el té.

Un producte així d'important no es pot escapar (ni s'escapa) de la televisió. Ha arribat el moment de parlar de la relació que tenen alguns dels personatges de les nostres sèries preferits amb aquesta beguda.

El cafè és un element fonamental de la cultura i societat americana i també podríem dir que de la nostra. La majoria de persones l'utilitzem da diari per a mantenir-nos desperts, però curiosament cadascú el prepara d'una forma diferent.

CAPUCCINO
Aquest és el cafè preferit dels protagonistes de Friends. És el tipus de beguda que ve de gust prendre-la a la cafeteria del costat de casa mentre comentes el teu dia amb els col·legues. De fet és el preferit de la Rachel, Ross, Chandler i companyia, i l'assaborien a cada capítol mentre es queixaven de les penes de la vida. El bar Central Perk era el seu lloc de retrobament i al llarg de les temporades es va convertir en un escenari emblemàtic de la sitcom. Allí, amb una bona tassa de capuccino a la mà, és on tenien lloc les converses i situacions que feien cargolar-nos de riure. Al llarg de les 10 temporades entre els sis protagonistes van consumir 1.684,5 litres de cafè.

Imagen relacionada

CAFÈ AMB LLET
Fins que no et prens el cafè no formes part d'aquest món? El mateix li passa a la Penny de The Big Bang Theory, necessita olorar-lo per a poder llevar-se, sino el mal-humor s'apodera d'ella.Clar que per a poder canviar de l'ira a l'amabilitat que la caracteritza, la beguda ha d'estar ben carregada i portar llet. Juntament amb les compres i el ioga és el seu "guilty pleasure" i si no que li preguntin als seus veïns als qui més d'una vegada ha assaltat després que es quedés sense cafè a casa.

Resultado de imagen de penny coffee big bang

CAFÈ DESCAFEINAT
En Sheldon encara recorda aquell dia en que va decidir prendre's una tassa de cafè a mitja tarda. De fet, tant ell com el seu company de pis recorden aquella nit en que el físic no va clucar l'ull. Després de culpar el cafè d'aquella jornada, el "raret" de The Big Bang Theory decideix evitar el patiment d'estar a punt de caure en una greu addicció i perdre el control i decideix prendre només cafè descafeïnat.

Imagen relacionada

CAFÈ SOL EN TASSA PETITA
Per a aquest tipus hem de buscar un personatge que no estigui disposat a prendre qualsevol tipus de cafè ni de qualsevol manera. El fill de la Glòria de Modern Family és un dels personatges preferits dels seguidors degut a les seves excentricitats, entre elles es troba la seva forma de prendre aquesta beguda. El nen molt madur per la seva edat no es pot resistir a una bona tassa petita de cafè sol, sense llet i amb el dit petit ben estirat. Potser la sang colombiana que corre per les seves venes té alguna cosa a dir al respecte i és culpable de les seves exigències amb aquesta infusió.

Resultado de imagen de manny coffee

CAFÈ AMERICÀ
No sé vosaltres, però a mi m'és del tot impossible imaginar-me en Gibbs entrant en una escena del crim sense una bona tassa de cafè per emportar. De fet en algun capítol hem vist com es comporta "the boss" quan intenta deixar la cafeïna i esperem que aquest beuratge segueixi amb ell per molts anys més.

Resultado de imagen de gibbs hot fresh coffee

CAF-POW
D'acord, aquí jugo amb trampa. Caf-pow és un refresc inventat que apareix al NCIS lligat sobretot al personatge de l'Abby. Es suposa que es tracta d'una especia de refresc o beguda energètica, tot i que es desconeix la seva composició, puc assegurar que té grans dosis de cafeïna i suposadament és de color rosa/taronja. Com he dir aquest refresc és pura ficció però l'havia d'afegir a la llista ja que sempre he tingut la sensació que venia a ser un tipus estrany de cafè.

Resultado de imagen de abby caf pow

SOL I A TOTES HORES
Perdoneu, però si parlem de cafè i sèries només hi ha un nom que em vingui al cap: Gilmore Girls. De fet no és que em vingui al cap, es que em crida! La Lorelai ha fet famoses un munt de frases sobre el cafè i el seu amor per aquesta beguda, una de les més populars és quan en Max Medina li pregunta si li agrada el cafè i ella respon: "Només amb el meu oxigen".

Resultado de imagen de lorelai coffee

Per la seva banda la Rory tampoc es queda curta. La petita de les Gilmore té un moment famós en que va a la visita amb el psicòleg després que en Logan li hagi dit que l'estima i comença a plorar i deixa anar la frase "Hauré de deixar de beure cafè, i a mi m'encanta el cafè! De debò que m'encanta!".

Resultado de imagen de rory gilmore crying

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada