dimecres, 1 de novembre del 2017

THIS IS US 2x05

La setmana passada s'estrenava a la NBC el capítol "Brothers" de This is us. Un capítol que com és habitual compta amb un cliffhanger final, però aquesta vegada té un toc especial.


ATENCIÓ AQUEST POST CONTÉ SPOILERS. SI NO HAS VIST EL CAPÍTOL BROTHERS DE THIS IS US COMPTE AMB EL QUE LLEGEIXES. TOTS ELS ALTRES PODEU CONTINUAR.

El capítol comença amb en Jack i els nens anant d'acampada. Els pares han notat que els llaços entre en Kevin i en Randall no són els millors i amb aquesta escapadeta pretenen que la seva relació millori. El Kevin del futur reconeix que quan eren petits mai va ser el millor germà que es podia ser i aquest mini-viatge n'és un exemple. Després de fer la guitza a en Randall en Jack l'aparta i li diu al seu fill "hauries de confiar en el teu germà és que en ningú". Ho important és que en el futur els veiem molt més units i tot i que sabem que ha estat un llarg camí fins a arribar on són, els dos estenen un al costat de l'altre.


La Rebecca vol aprofitar la jornada relaxant-se i passant un "dia de noies" amb la Kate. Els plans canvien després de rebre una trucada de la residència del pare d'en Jack. El seu sogre està moribund i no sap com reaccionar, intenta per totes les vies contactar amb el seu marit però, quan finalment ho aconsegueix, ell decideix quedar-se al campament amb els seus fills. Ella, en canvi, si que va a visitar-lo. El vell està pràcticament vegetal però encara pot escoltar i la Rebecca fa tot un discurs defensant a en Jack. 

Al present la Sophie organitza una gala per l'hospital i li demana a en Kevin si hi pot anar. L'actor hi anirà però acabarà ocupat bevent whisky i intentant contactar amb metges per a aconseguir més calmants. Aquí comença un dels temes que de ben segur que marcaran aquest personatge durant tota la temporada. Ningú sembla adonar-se que en Kevin té un problema.


També relacionat amb la gala de l'hospital hi la història d'en Randall. S'ha proposat "guanyar-se" a la Deja i decideix acompanyar-la a la gala després que aquesta mostrés interès pel Kevin. En Randall molt controlador intenta que la jove no es mengi una cua de gamba i l'espanta. Això porta a que la noia es tanqui al lavabo, i a posteriori ens expliqui el seu difícil passat. 

En l'últim capítol ens vam assabentar que la Kate estava embarassada. Ara li dóna a en Toby la notícia, però també li explica que el part, per la seva edat i el seu pes, és de risc. Ella es veu preocupada però en canvi ell està eufòric i super feliç. Tot i que la Kate li demana que es contingui i no ho digui a ningú, després de provar en pròpia pell ho bé senta dir que esperes un fill li dóna permís a en Toby per a que ho faci. Una de les escenes més gracioses és quan l'home comença a ballar per tot el bar donant la notícia a gent que no coneix de res. Una sèrie amb tanta càrrega emocional com ho és This is us necessita un personatge com en Toby.


Sembla que ja estem acostumats al girs de guió de This is us, però som uns il·lusos si de debò ens ho creiem. El cliffhanger d'aquest capítol ho diu en el títol, però ni tan sols així ens ho veiem venir. Brothers (germans) comença amb en Kevin i en Randall però acaba amb una parella nova per nosaltres. En les primeres escenes escoltàvem a en Jack dir que s'ha de confiar en els germans però el que no veiem venir és que ho deia per pròpia experiència. Per acabar d'enredar la troca es veu un flashback de la infància d'en Jack i la bona relació que tenia amb el seu germà tot i les dificultats familiars.
En l'última escena en Jack adult no pot dormir i decideix revisar una caixa de fotos antigues i en especial una fotografia de la Guerra del Vietnam on es veu en Jack i al costat un altre Pearson.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada