dissabte, 2 de desembre del 2017

UNA BODA REIAL

Després de diversos rumors s'ha confirmat que la famosa actriu Meghan Markle a qui molts coneixereu pel seu paper al drama legal Suits o  bé potser per la seva aparicció a la sèrie de ciència ficció Fringe s'ha promès. L'anunci d'aquesta boda s'ha fet viral degut a que l'afortunat és ni més ni menys que Harry Windsor, més conegut com a príncep Harry. La parella va començar a sortir l'estiu del 2016 i la seva boda està prevista per la primavera del 2018.


Des de 2010 que Meghan Markle representa a la Rachel Zane, però a apart de la seva feina com a actriu s'ha implicat en molts projectes humanitaris treballant com a ambaixadora de les Nacions Unides.

Aquest estiu ja vaig anunciar que Markle podria deixar la interpretació i això afectaria a la sèrie de USA Network. Ara la notícia ja és oficial, l'americana renunciarà a la seva carrera professional per a convertir-se en princesa d'Anglaterra. Segons ha informat Kensington Palace la parella viurà a Londres a Nottingham Cottage. La cadena ja ha anunciat de forma oficial que Meghan Markle s'apartarà del drama legal de la USA Network al final de la setena temporada. Fa setmanes ja es va començar a comentar la sortida de la Rachel i en Mike de la sèrie però oficialment encara no s'ha dit res sobre Patrick J. Adams.

Entre els comentaris i les felicitacions a les xarxes socials destaquen els tuits de Aaron Korsh (creador de Suits) o Rafferty (Donna).



Però la palma se l'ha emportat Patrick J. Adams. L'actor que interpreta al seu marit a la sèrie ha respòs amb humor: "Va dir que només sortia a buscar llet".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada